STAR WARS Világa

Kánon Felzárkóztató: A klónok háborúja sorozat – Zillo, a fenevad

2019. április 28. - STAR WARS Világa

Az alábbiakban a fontosabb eseményekről készített rövid összefoglalóm, és a személyes véleményem olvasható A klónok háborúja sorozat Zillo, a fenevad című történetéről (2x18; 2x19).

Tovább

Kánon felzárkóztató: A klónok háborúja sorozat – Elveszett fénykard

Az alábbiakban a fontosabb eseményekről készített rövid összefoglalóm, és a személyes véleményem olvasható A klónok háborúja sorozat Elveszett fénykard című történetéről (2x11).

Tovább

Kánon felzárkóztató: Battlefront - Alkony század regény

Az alábbiakban a személyes véleményem, és a fontosabb eseményekről készített rövid összefoglalóm olvasható az Alexander Freed által írt Battlefront - Alkony század regényről.

Tovább

Kánon felzárkóztató: A klónok háborúja sorozat – Grievous nyomában

Az alábbiakban a fontosabb eseményekről készített rövid összefoglalóm, és a személyes véleményem olvasható A klónok háborúja sorozat Grievous nyomában című történetéről (2x09; 2x10).

Tovább

SWCC: Fantasztikus volt a hangulat A klónok háborúja panelbeszélgetésén – itt vannak a részletek

A Chicagói Star Wars Celebrationön nemrég megtartották A klónok háborúja panelbeszélgetését, amelyen több jelenetet követően még egy új előzetest is levetítettek a hetedik évadról.

Tovább

SWCC: Megérkezett a Jedi: Fallen Order előzetese egy rakat izgalmas újdonság kíséretében

A Chicagói Star Wars Celebrationön nemrég megtartották a Jedi: Fallen Order panelbeszélgetését, amelyen rengeteg újdonságot tettek közzé a játékról, többek között például az első előzetesét.

Tovább

Skywalker felemelkedése: előzeteselemzés

A Chicagói Star Wars Celebrationön nemrég megtartották a kilencedik epizód panelbeszélgetését, amelyen levetítették a film első teaser előzetesét, szóval eljött az ideje, hogy képkockáról képkockára végigmenjünk rajta!

Tovább
süti beállítások módosítása