STAR WARS Világa

Battlefront II: Augusztusi frissítés – Vettem vettem!

2019. augusztus 29. - STAR WARS Világa

A DICE, a legújabb Community Transmissionjében részletesen bemutatta az augusztus 28-án megjelenő Battlefront II frissítés tartalmát, azaz az új HvV pályákat, az újradolgozott CS hajó fázist, az új területi spawn rendszert és az új droid páncélzatokat.

et47j6z8h757.png

Ugyan a frissítés már megjelent, én azért mégis végig szeretnék zongorázni a játék legfrissebb újdonságain, szóval vágjunk is bele!

Új Star Cardok:

A hősökkel elvégzett kivégzésekért életerőt visszaadó Star Cardok mostantól passzív, azaz állandó képességek lesznek. Az így feleslegessé vált Star Cardok mindegyikük esetében le lesznek cserélve egy-egy újra

Új Heroes Vs Villains pályák:

A játékosközösség kérésének eleget téve, mostantól a köztársasági Venator és a szeparatista anyahajó is játszható pályák lesznek az HvV játékmódban.

Újradolgozott Capital Supremacy hajó fázis:

A CS játékmódban kicsit át fog alakulni az ellenséges hajók kiiktatásának menete. Mostantól kezdve öt perce lesz a támadó csapatnak arra, hogy átjusson az első ajtókon. Ha az idő lejár, a csata a bolygón folytatódik. Ha a támadók sikerrel járnak, kapnak újabb öt percet arra, hogy elpusztítsák az ellenséges hajó generátorát. Ha az idő lejár, a csata a megszokott módon a bolygón folytatódik.

Új területi spawn:

A CS játékmódban mostantól nem csak a csapattársaink közelében lesz lehetőségünk újraéledni, hanem egy-egy Command Post mellett is.

Command Post mellett újra lehet éledni, ha:

  • A csapatunk birtokában van
  • Az ellenség elkezdte elfoglalni, de még a csapatunk birtokában van

Command Post mellett nem lehet újraéledni, ha:

  • Az ellenség birtokában van
  • Semleges

Új droid páncélzatok:

Mostantól kezdve három új páncélzat is megvásárolható lesz a B1-es harci droidokhoz. A skinek mind a négy classra elérhetőek lesznek.

Pilot:

c27gleuem5hw.png

Jungle:

ytiyhbexo89d.png

Training:

k91yjve9n9q4.png

A droidoknak ezenkívül ingyenesen elérhető lesz az alapvető és a geonózisi páncélzatuk is, minden játékos számára.

Mindez azonban meg se közelíti azt a rengeteg újdonságot, amit a játék decemberig tartó ütemterve tartalmaz. Ha érdekel, hogy mit tartogat még a Battlefront 2019 hátralévő részére, olvasd el ezt a cikkemet is.

Forrás: EA

A bejegyzés trackback címe:

https://starwarsvilaga.blog.hu/api/trackback/id/tr1515029332

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása