STAR WARS Világa

Merre tart a Star Wars univerzuma? – 2019 február

Lezárultak a forgatások, új sorozatokról pletykálnak, és megjelent a Battlefront II legújabb frissítése

2019. február 28. - STAR WARS Világa

Mostantól kezdve, minden hónap végén össze fogom foglalni a Star Wars univerzumának jelentősebb híreit, eseményeit, és publikációit, hogy lépést tudjunk tartani azzal, hogy merre is tart a franchise.

Tovább

Rengeteg újdonság derült ki a Galaxy's Edgeről – az élmény leírhatatlannak tűnik

Tonnányi újdonság érkezett a hamarosan megnyíló Galaxy's Edgehez; kiderült, hogy hogyan készült a park, hogy mit vásárolhatunk, ehetünk, és csinálhatunk majd odabent, és, hogy összességében milyen is lesz a hely atmoszférája.

Tovább

Kánon felzárkóztató: A klónok háborúja sorozat – Hondo és a kalózok

Az alábbiakban a fontosabb eseményekről készített rövid összefoglalóm, és a személyes véleményem olvasható A klónok háborúja sorozat Hondo és a kalózok című történetéről (1x11; 1x12).

Tovább

Battlefront II: Anakin lesz a világos oldal legerősebb hőse

A DICE a legújabb Community Transmission-jében részletesen bemutatta a február 27-én érkező A kiválasztott-frissítés új hősét, Anakin Skywalkert, akihez már egy kedvcsináló előzetes is érkezett.

Tovább

Battlefront II: Borzasztóan izgalmasnak tűnik az újradolgozott klón páncélzatok rendszere

A DICE a legújabb Community Transmissionjében részletesen bemutatta a február 27-én érkező, A Kiválasztott-frissítés valószínűleg legizgalmasabb újdonságát, az újradolgozott klón páncélzatok rendszerét.

Tovább

Kánon felzárkóztató: A klónok háborúja sorozat – Nute Gunray

Az alábbiakban a fontosabb eseményekről készített rövid összefoglalóm, és a személyes véleményem olvasható A klónok háborúja sorozat Nute Gunray című történetéről (1x08; 1x09; 1x10).

Tovább

Battlefront II: Részletek az új játékmód elhalasztásáról, és az emote wheelről

Az EA a legújabb Community Transmissionjében részletesen bemutatta a február 27-én érkező, A Kiválasztott-frissítés egyik újdonságát, az emote wheelt, és kitért az új játékmód megjelenésének elhalasztására is.

Tovább

Kánon felzárkóztató: A klónok háborúja sorozat – Az elveszett droid

Az alábbiakban a fontosabb eseményekről készített rövid összefoglalóm, és a személyes véleményem olvasható A klónok háborúja sorozat Az elveszett droid című történetéről (1x06; 1x07).

Tovább

Kánon felzárkóztató: A klónok háborúja sorozat – A Malavolence

Az alábbiakban a fontosabb eseményekről készített rövid összefoglalóm, és a személyes véleményem olvasható A klónok háborúja sorozat A Malavolence című történetéről (1x02; 1x03; 1x04).

Tovább
süti beállítások módosítása