STAR WARS Világa

Battlefront II: Borzasztóan izgalmasnak tűnik az újradolgozott klón páncélzatok rendszere

2019. február 21. - STAR WARS Világa

A DICE a legújabb Community Transmissionjében részletesen bemutatta a február 27-én érkező, A Kiválasztott-frissítés valószínűleg legizgalmasabb újdonságát, az újradolgozott klón páncélzatok rendszerét.

star-wars-battlefront-2-wallpaper-star-wars-battlefront-ii-wallpaper-clones-yume3413-on-deviantart-gifted-full-movie-free.png

A februári Battlefront II frissítés igazi csemege lesz a játékosok számára, hiszen megjelenik majd benne az új emote wheel, az újradolgozott klón páncélzatok rendszere, teljesen új klón páncélzatok (az 501-esek, és a Coruscanti őrség), páncélozott Officerek, és persze Anakin Skywalker hőse, akiről majd a legközelebbi Community Transmissionben olvashatunk. Azonban most lássuk, hogy mit tartalmazott a mai!

gapcffenin3b.jpg

A DICE-t már régóta "nyúzták" a játékosok azzal, hogy az augusztus óta kiadott páncélzatai nem egészen kánon-hűek, sőt, sok esetben még csak nem is hasonlítanak a filmekben, vagy a sorozatokban látható megfelelőikre. A fejlesztőknek a februári frissítéssel tehát az a céljuk, hogy ezeket a korábbi hibákat kiküszöböljék, (és ennek érdekében állítólag szorosan összedolgoztak a Lucasfilmmel), illetve, hogy sokkal nagyobb szabadságot adjanak nekünk abban, hogy milyen páncélzattal indulhatunk csatába.

Alapvető páncélzat:

Mostantól kezdve a klónoknak nem lesz bolygó-specifikus alapvető páncélzatuk, hanem minden egyes pályán ugyan azt a shiny, azaz fényes, jelzések nélküli fehér felszerelést fogják használni, (ha csak nem döntünk úgy, hogy inkább egy általunk megvásárolt skint rakunk rájuk). Ugyanakkor, ha valaki a régi, bolygó-specifikus alapvető páncélzatokat akarja majd hordani, akkor arra is lesz lehetősége, ugyanis azok mostantól ingyenesen feloldhatóak lesznek.

Páncélos Officerek:

Az Officerek a játék kezdete óta csakis a szürke, tiszti egyenruhájukban indulhattak csatába, azonban a februári frissítés után már lehetőségük lesz bármelyik létező klónpáncélzatot magukra ölteni. Ugyanakkor ez nem jelenti azt, hogy a régi skinjüket ne használhatnák majd továbbra is, ugyanis az lesz az alapvető megjelenésük, (tehát a fényesek között kell majd keresgélni a szürke öltözetüket).

Fázisok:

Ahogyan azt a legtöbben nyilván tudjuk, a klónok két különböző típusú páncélzatot viseltek az előzménytrilógiában, az első, és a második fázisút. Ez a játékban is megjelent, hiszen bizonyos pályákon csak az első fázisát, bizonyos pályákon pedig csak a második fázisát használhattuk egy adott skinnek. Mostantól azonban ez nem így lesz, ugyanis egy-egy klónszázad páncélzata "ketté lesz szedve", és minden pályán szabadon eldönthetjük majd, hogy az első, vagy a második fázisút akarjuk-e használni.

104-es első fázis:

pytx0fufevjo.jpg

104-es második fázis:

zsokkermdf35.jpg

Osztályok:

A klónkatonák különböző osztályai (Assault, Heavy, stb...) mostantól kezdve a mintázatuk alapján lesznek megkülönböztethetőek egymástól, (és a fenti képekből kiindulva, a sisakjuk kiegészítői alapján is), de úgy, hogy továbbra is hűek maradnak majd az adott légiójuk megjelenéséhez.

Légiók:

A fenti változtatások fényében tehát mostantól a következő klónlégiók páncélzatait használhatjuk majd, (egyaránt az első, és a második fázis formájában):

  • Az új, alapvető Fényesek (az Officerek tiszti egyenruhája is ide tartozik)
  • 104-es farkasfalka
  • 212-es támadó zászlóalj
  • 41-es elit légió
  • 327-es klónhadosztály
  • 91-es felderítő hadtest
  • 501-es légió
  • Coruscanti őrség
  • 181-es páncélos hadosztály
  • 87-es őrszem hadtest
  • 41-es rohamszakasz

A legutolsó három légió, a korábbi, bolygó-specifikus alapvető megjelenések alapján lett létrehozva, és, ahogyan korábban is mondtam, mind a három ingyenesen feloldható lesz. Egy apró érdekesség, hogy mind teljesen újak a kánonban.

Páncélzatok leváltása:

Na de mi lesz azokkal, akik már megvették az elmúlt hónapok új páncélzatait? Nos, az új frissítés megjelenésekor a 104-es, a 212-es, 41-es, 327-es, és a 91-es légiók feljavított, kánon-hű megjelenéseket fognak kapni, így a régi változataikat ki fogják venni a játékból, és a tulajdonosaik egy-egy láda kinyitásával megkaphatják majd az új, második fázisú változataikat (ezekbe beletartozik majd az Officerek páncélzata is, azonban a légiók első fázisa nem).

Új árak:

Az Officerek páncélzatának megjelenésével a légió-csomagok (amelyek egy-egy légiónak mind a négy osztályhoz tartozó páncélzatát tartalmazzák), mostantól 60,000 kreditbe, vagy 1,500 kristályba fognak kerülni, és az adott légiónak csak a második fázisú felszerelését fogják tartalmazni.

Amennyiben meg szeretnénk majd venni egy-egy légió első fázisú páncélzatait is, azt mostantól csak egyesével fogjuk tudni megtenni. A jó hír viszont, hogy ezek commonnak fognak számítani, azaz csak 5,000 kreditbe, vagy 150 kristályba fognak majd kerülni.

A légiók második fázisú páncélzatai már rare besorolást kaptak, tehát, ha egyesével szeretnénk majd hozzájuk jutni, (nem pedig négyes csomagokban), akkor osztályonként 20,000 kreditbe, vagy 500 kristályba fognak kerülni.

Ha ez még nem lenne elég, annak érdekében, hogy lépést tudjunk tartani ezzel a rengeteg újdonsággal, a frissítés megjelenésekor mindannyian kapunk majd egy ajándék Kiválasztott-csomagot, amelyben 60,000 kreditet, a 41-es szakasz összes páncélzatát (első, és második fázisút egyaránt), illetve a 104-es, a 212-es, 41-es, 327-es, és a 91-es légiók első fázisú páncélzatait találhatjuk majd meg.

mw9xj8eynua0.jpg

Nem feledkezhetünk meg azonban az e havi új légiókról sem, hiszen február 27-én meg fognak jelenni az 501-es légió, és a Coruscanti őrség páncélzatai is.

Összességében tehát ebből fog állni a klón páncélzatok újradolgozása. Ez nem egészen az, amire számítottam, (hogy majd mi állíthatjuk össze egy-egy katonánk kiegészítőit), azonban így is határozottan elégedett, és izgatott vagyok. A DICE-nak sikerült (kellemesen) meglepnie, és már alig várom, hogy kipróbálhassam a játék új funkcióit a jövőheti frissítésben.

Forrás: EA

A bejegyzés trackback címe:

https://starwarsvilaga.blog.hu/api/trackback/id/tr8914640686

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása