STAR WARS Világa

Battlefront II: Javítva lesznek a kánonhűtlen páncélok

2018. szeptember 20. - STAR WARS Világa

A Battlefront II legutóbbi Community Transmission-jéből (Közösségi Üzenet) kiderült, hogy az EA-nél megértették, és elfogadták a kánonhűtlen 327-es klónok páncélzatának a problémáját.

Képtalálat a következőre: „327th star corps battlefront 2”

327.jpgAz esetből tanulva átellenőrizték a szeptember 25-én megjelenő frissítés két új klón páncélját (91-es, 104-es) is, és úgy találták, hogy azokon is van mit javítani, hogy valóban megegyezzenek a kánonban (gyakorlatilag a filmekben, illetve A klónok háborúja sorozatban) látható változataikkal. Ennek ellenére, szeptember 25-én a jelenlegi "félkész" állapotukban fogják majd őket megjeleníteni a frissítés részeként, hogy tudják tartani az ütemtervet. A páncélok dizájnjai természetesen ki lesznek javítva, de ezeket csak későbbi frissítésekhez fogják majd mellékelni. Egyelőre annyit mondtak "biztosra," hogy a kánonhű 327-es valamikor a tél folyamán jelenik majd meg. Természetesen az új változatokat nem kell majd ismételten megvásárolnia a tulajdonosoknak.

Azért, hogy fair-ek legyünk; az EA-nek elég nehéz dolga van, hiszen amellett, hogy a páncélokat a rajongók kedvéért, a kánonhoz, a lehető leghűbb formában kell elkészítsék, arra is oda kell figyeljenek, hogy a csatatéren, a különböző csoportba tartozó játékosok, egy pillantás alapján, könnyedén megkülönböztethetőek legyenek.

wolfpack_aleen_01.png

Ez az új kijelentés, véleményem szerint egy nagy lépés a jó irányba. Látszik, hogy az EA nagyon figyel a játékosok visszajelzéseire, és valóban hajlandó azokhoz igazítani a feladatait. Ugyanakkor,  és ezt minden alkalommal megjegyzem,  még mindig csak nagyon lassan haladunk egy olyan Battlefront II változat felé, aminek jobb esetben már a kezdetektől léteznie kellett volna. Persze azt is érdemes hozzátenni, hogy a játék az utóbbi néhány hónapban rengeteget fejlődött, ami az EA, a játékosai irányába mutatott nyitottságának, és persze maguknak az erős-hangú, óriási tábort képező, Star Wars rajongó játékosoknak, vagyis nekünk, köszönhető. Ilyenkor érzem magam igazán szerencsésnek, hogy a kedvenc franchise-omnak ennyire erős a rajongói tábora.

Forrás: EA Community Transmission

A bejegyzés trackback címe:

https://starwarsvilaga.blog.hu/api/trackback/id/tr1214250311

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása