STAR WARS Világa

Battlefront II: Júniusi frissítés – Itt vannak a droidekák!

2019. június 08. - STAR WARS Világa

A DICE, a legújabb Community Transmissionjében részletesen bemutatta a június 26-án megjelenő Battlefront II frissítés tartalmát, azaz az új Capital Supremacy pályát, a droidekát, a TX-130-as tankot és az új Anakin, illetve klón páncélzatokat.

8zkle3v3bday.jpg

Ugyan az idei EA Playen sajnálatos módon nem láthatjuk majd a Battlefront II-t, a játéknak nemrég megjelent egy olyan Community Transmissionje, ami könnyedén felér egy előadással az említett rendezvényen, szóval vágjunk is bele!

Új Capital Supremacy pálya:

Az e havi Capital Supremacy pálya a Galactic Assaultból jól ismert naboo-i Theed városa lesz. A játéktér az utcákra lesz korlátozva, a csaták pedig szürkületkor fognak játszódni.

Új reinforcement egységek:

Droideka:

hz8kl0wajeic.gif

A játékosközösség által a kezdetek óta várva-várt droidekák most végre megérkeznek majd a csatatérre! A fegyverük egy szokásos módon irányítható iker lézerágyú lesz. Lássuk a képességeiket:

Wheel Form: A droideka összegömbölyödik, és nagy sebességgel végigszáguld a csatatéren. Ha a képesség használata közben a sprint-gombot is lenyomjuk, a sebességünk tovább fog nőni.

Overload: A droideka egy darabig anélkül tüzelhet, hogy a fegyverei túlmelegednének.

Energy Shield: A droideka energiapajzsot von maga köré, aminek a takarásából – más egységekkel ellentétben – továbbra is képes lesz tüzelni az ellenségeire.

TX-130:

xdk145m4xicl.gif

Ha a droidekák jól kiegyenlítik majd a köztársasági futókat, akkor azt is nyugodtan kijelenthetjük, hogy a TX-130-asok remekül kiegyensúlyozzák majd a szeparatisták, tankok nyújtotta előnyét. Az utóbbiakhoz hasonlóan, a TX-130-asoknak is fixálva lesz a lézerágyújuk célkeresztje, azaz az ellenséget a jármű mozgatásával kell majd becélozzuk velük. Lássuk a képességeiket:

Laser Barrage: A TX-130-as lead egy rövid, ám sűrű lézerágyúsorozatot.

Rockets: A TX-130-as nagy erejű rakétákat lő ki. Amennyiben a képességet aktiváló gombot az elsütése előtt hosszan lenyomva tartjuk, az összes rakétát egyetlen, pusztító töltetként szabadíthatjuk el.

Charge Mode: A TX-130-as alapvető lézerágyúja feltöltött módra vált, így a jármű és a tüzelési sebessége lassabbá válik, ám a tűzereje jelentősen megnő.

Új páncélzatok:

Skywalker tábornok:

r2e32e97mlg3.gif

Anakin Skywalker, A klónok háborúja sorozatból jól ismert öltözete a droidekákhoz hasonlóan olyasmi, amire a játékosközösség már igen régóta várt. A skin 1,000 kristályért, vagy 40,000 kreditért lesz megvásárolható.

Álcázott klónok:

Az Obi-Wan Kenobi alatt szolgáló, fehér-narancssárga 212-es klónok, illetve a Yoda mester alatt szolgáló terepszínű 41-es klónok páncélzatai már megjelentek a Battlefrontban, ám ezeket az egyedülálló öltözeteket az említett légiók egy-egy, a játékban teljesen új regimentjének katonái viselték.

212th Recon Division:

qbzwijgitwx6.png

A skinek 500 kristályért, vagy 20,000 kreditért lesznek megvásárolhatók.

41st Scout Battalion:

o6esxh2b7lj8.png

A skinek 1,000 kristályért, vagy 40,000 kreditért lesznek megvásárolhatók.

Eljövendő újdonságok:

2019 júliusában heti rendszerességgel fognak megjelenni Community Questek a Battlefrontban, amelyeket a játékosközösségnek együttes erővel kell majd teljesítenie annak érdekében, hogy a tagjai feloldhassanak új, egyedi győzelmi pózokat és idézeteket A klónok háborúja érájának hőseihez.

2019 augusztusában új játékmódot fognak hozzáadni a Battlefronthoz, azon játékosok számára, akik nem csak a tradicionális PvP módokban szeretnék kipróbálni magukat. Ez határozottan úgy hangzik, mint egy új PvE mód.

2019 őszén a Capital Supremacy ki fog bővülni egy újabb bolygóval, a játékosközösség által ismét csak régóta várt Feluciával.

8zkle3v3bday.jpg

Forrás: EA

A bejegyzés trackback címe:

https://starwarsvilaga.blog.hu/api/trackback/id/tr4214883964

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása