STAR WARS Világa

Battlefront II: A vártnál sokkal izgalmasabb lesz a májusi frissítés

2019. május 18. - STAR WARS Világa

A DICE, a legújabb Community Transmissionjében részletesen bemutatta a május 22-én megjelenő Battlefront II frissítés tartalmát, azaz az új Capital Supremacy pályát, a megnövelt szinteket, az új kommunikációs kereket és az újradolgozott páncélzat-csomagokat.

anton-kavousi-swbfii-antonkavousi-17.jpg

Ahogyan arra az elmúlt egy hónapban a Community Managerek folyamatosan utalgattak, a Battlefront II májusi frissítése valóban sokkal több újdonságot fog tartalmazni egyetlen Capital Supremacy pályánál. A fejlesztők kicsit változtattak a páncélzat-csomagokon, bevezettek egy új kommunikációs funkciót, de ami kétségkívül a legizgalmasabb: felemelték a különböző egységek maximális szintjét 1000-re.

Új Capital Supremacy pálya:

Az új CS pálya a Kamino lesz. Ez majdnem teljesen megegyezik majd a Galactic Assaulton játszható Kaminóval, ami azt jelenti, hogy ezúttal se lehet majd járműveket használni rajta. A droidok inváziós hajóinak állítólag igen nagy szerepe lesz az új pályán, ugyanis azokat egyaránt lehet majd fedezéknek, illetve a tetejükre felmászva magaslati pontnak is használni (és mind tudjuk, hogy mekkora jelentősége tud lenni a high groundnak egy összecsapásban).

Megnövelt szintek:

Mostantól kezdve minden egységnek 1000 lesz a maximálisan elérhető szintje. Ha valaki egy egységgel eléri a jelenlegi maximális szintet, akkor az be fog lépni az úgynevezett "tekintélyes szintekbe", ami azzal jár majd, hogy a szintjét kijelző ikon arany színűvé változik. A tekintélyes szinteken egy egységen belül már minden egyes szintlépés ugyanannyi XP-be fog kerülni.

grr8i0rlty1d.png

[Balról jobbra: egység, jelenlegi maximális szint, új maximális szint, tekintélyes szintlépéshez szükséges XP]

Új kommunikációs kerék (Voice Over Wheel):

Az új VO Wheel egyelőre arra lesz jó, hogy a hősökkel anélkül "mondhassunk el" egy-egy emotot, hogy közben annak az animációját is be kéne mutassuk. Ez tehát egyelőre úgy tűnhet, hogy szinte semmire se lesz jó, hiszen minderre a jelenlegi emote wheel is tökéletesen használható, ugyanakkor a VO Wheelen állítólag még rengeteget fognak fejleszteni a következő hónapokban, szóval majd meglátjuk, hogy mi fog kisülni belőle.

Páncélzat-csomagok:

Az idén megjelent klón páncélzat-csomagok át fognak kerülni a crate menüből a collection menübe, az egyszerűbb elérhetőség, és könnyebb átláthatóság kedvéért. A csomagok mostantól kezdve csak kristályokért lesznek megvásárolhatóak (kifejezetten előnyös árakon) de az általuk tartalmazott klón páncélzatok külön-külön továbbra is elérhetőek lesznek kreditekért is.

Mindez önmagában is kifejezetten izgalmasnak hangzik, de májusban még számos más újdonságra is számíthatunk majd, főként a HvV játékmód terén, amelyben megszűnik majd a régi célpont-rendszer, és helyette a Blasthoz hasonlóan mindkét csapatnak az lesz benne a célja, hogy összegyűjtsön összesen 25 kivégzést. Izgalmas frissítés előtt állunk, az biztos.

Forrás: Kamino, újdonságok

A bejegyzés trackback címe:

https://starwarsvilaga.blog.hu/api/trackback/id/tr2314833358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása