STAR WARS Világa

Battlefront II: 2019-es ütemterv

2019. augusztus 29. - STAR WARS Világa

A DICE a legújabb Community Transmissionjében részletesen bemutatta a Battlefront II-be 2019 hátralévő részében érkező újdonságokat, azaz az új Clone Commandókat, Feluciát, az új játékmódokat és még sok mást.

aahgqaikw3qr.gif

Augusztus:

Az augusztusi frissítésben új HvV pályák, újradolgozott CS hajó fázis, új területi spawn rendszer és új droid páncélzatok fognak megjelenni. Mindezekről bővebben ebben a cikkemben olvashattok.

Szeptember:

A frissítés várhatóan szeptember 25-én fog megjelenni, és a játék egyik legnagyobbja lesz.

Felucia:

A bolygó a Capital Supremacy játékmódban lesz játszható. A felszínén megtalálható lesz egy tradicionális feluciai farm, egy barlang, ami egykor egy Rancorok fészke volt és egy hatalmas Sarlacc maradványai.

Co-op:

Az új játékmódban négy játékos barátok, vagy véletlenszerűen összesorsolt felhasználók állhat majd össze online, egy nagy méretű PvE (játékosok AI ellen) meccsre. A mód egyelőre csak a klónháborús pályákra fog kiterjedni, amelyek közül azonban tetszés szerint válogathatunk majd. Ehhez hasonlóan azt is a játékosok dönthetik majd el, hogy a Köztársaság, vagy a szeparatisták oldalán szeretnének-e harcba szállni (a különböző pályákon ez különböző feladatokat támadás/védekezés jelent majd).

A játékmódban a játékosok és az AI számára egyaránt elérhetőek lesznek a sima katonák, az erősítő egységek, a járművek, illetve a hősök.

Instant Action:

Az új játékmódban egy játékos az AI segítségével szállhat majd szembe az AI ellenséges katonáival. A döntés arról, hogy melyik oldalon szeretne majd állni, ebben az esetben is az ő kezében lesz. Ehhez az egyjátékos-módhoz nem lesz szükség sem internetkapcsolatra, sem pedig más játékosokra. A csaták egyelőre a jelenlegi Capital Supremacy pályák földi szakaszain fognak zajlani. A cél az öt Command Post javának megtartása lesz, amíg a játékos pontjai elérik a 100%-ot.

A játékmódban a játékosok és az AI számára egyaránt elérhetőek lesznek a sima katonák, az erősítő egységek, a járművek, illetve a hősök.

Clone Commando:

0x00laea392q.gif

A klón kommandósok a Köztársaság seregének elit katonái voltak. A játékban képesek lesznek a puskájukról gránátvetőre váltani, ami kifejezetten sokoldalú egységekké teszi majd őket. A kommandósok elsődleges fegyvere egy DC-17m Repeating Blaster Rifle lesz, ütéskor pedig egy apró vibropengével fognak lecsapni az ellenfeleikre.

onw7bzil5xj0.gif

A képességeik:

Anti-Armor Attachment: A kommandós átalakítja a DC-17m fegyverét egy gránátvetőre, amivel három nagy hatótávolságú, pontos és pajzsok, illetve járművek ellen különösen hatékony töltetet fog tudni kilőni.

Repulsor Blast: A kommandós elszabadít egy rövidtávú lökéshullámot, ami hátraveti és megzavarja az útjában álló ellenfeleit.

Battle Focus: A kommandós aktivál egy sebzéscsökkentő pajzsot saját maga, és a közelében álló szövetségesei számára. Minden sebzés, amit ez idő alatt kioszt az ellenfeleinek, visszatölti az életerejét.

b54yvbt2dwr9.gif

Öltözet küldetés:

A szeptemberi hónapban megjelenik majd egy újabb közösségileg teljesíthető küldetés is, amelynek során feloldhatjuk majd Luke Skywalker egy, a játékosközösség által régóta várt öltözetét az Egy új reményből.

Október - December:

Az év hátralévő hónapjaiban meg fog jelenni egy menü, amelynek a segítségével kiválaszthatjuk majd, hogy az adott játékmódban mely éra pályáin szeretnénk játszani, újabb reinforcement egységek, új reinforcement páncélzatok, illetve további, egyelőre ismeretlen öltözetek.

Decemberben meg fog jelenni egy sor Skywalker kora inspirálta újdonság is, köztük egy új pályával, és új reinforcement egységekkel.

Az ütemtervről megjelent egy kép is:

battlefront-2-roadmap-sept-dec-2019.jpg

Forrás: EA

A bejegyzés trackback címe:

https://starwarsvilaga.blog.hu/api/trackback/id/tr3815029382

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása