STAR WARS Világa

Hamarosan új történetek érkeznek a Galaxy's Edgehez

2019. január 31. - STAR WARS Világa

Hamarosan megnyílik a Disney új Star Wars-témájú élményparkja, a Galaxy's Edge, addig viszont ráhangolódásképpen elüthetjük az időt, az alábbi, frissen bejelentett, a parkhoz kapcsolódó regényekkel, és képregényekkel.

Tovább

Kánon felzárkóztató: Battlefront II. - Inferno osztag regény

Az alábbiakban a személyes véleményem, és a fontosabb eseményekről készített rövid összefoglalóm olvasható a Christie Golden által szerzett Battlefront II. - Inferno osztag regényről.

Tovább

Kánon felzárkóztató: A klónok háborúja sorozat – Domino szakasz

Az alábbiakban a fontosabb eseményekről készített rövid összefoglalóm, és a személyes véleményem olvasható A klónok háborúja sorozat Domino szakasz című történetéről (3x01; 1x05; 3x02).

Tovább

Kánon felzárkóztató: A klónok háborúja sorozat – Az elrabolt hutt

Az alábbiakban a fontosabb eseményekről készített rövid összefoglalóm, és a személyes véleményem olvasható A klónok háborúja sorozat Az elrabolt hutt című történetéről (A film második harmada; A film harmadik harmada).

Tovább

Kánon felzárkóztató: A klónok háborúja sorozat – A christophsisi csata

Az alábbiakban a fontosabb eseményekről készített rövid összefoglalóm, és a személyes véleményem olvasható A klónok háborúja sorozat A christophsisi csata című történetéről (2x16; 1x16; A film első harmada).

Tovább

Kánon felzárkóztató: Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet regény

Az alábbiakban a személyes véleményem, és a fontosabb eseményekről készített rövid összefoglalóm olvasható az Alexander Freed által szerzett Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet regényről.

Tovább
süti beállítások módosítása