STAR WARS Világa

Hamarosan új történetek érkeznek a Galaxy's Edgehez

2019. január 31. - STAR WARS Világa

Hamarosan megnyílik a Disney új Star Wars-témájú élményparkja, a Galaxy's Edge, addig viszont ráhangolódásképpen elüthetjük az időt, az alábbi, frissen bejelentett, a parkhoz kapcsolódó regényekkel, és képregényekkel.

batuu-concept-tall.jpg

Még idén meg fog nyílni a Disney új Star Wars-témájú élményparkja, a Galaxy's Edge (Galaxis határa), amely egy, a Star Wars univerzumán belül is létező bolygó, a Batuu, egyik városa, a Black Spire (Fekete orom) képmására lesz felépítve. Annak érdekében, hogy ráhangolják a rajongókat az újdonságra, a starwars.com ma bejelentette több, új, a Batuuhoz kapcsolódó könyv és képregény érkezését:

Marvel Star Wars: Galaxy's Edge minisorozat:

galaxys-edge-books-05.jpg

A néhány hete már beharangozott Galaxy's Edge című képregény-minisorozat, amelyben olyan karakterekkel találkozhatunk majd, mint (a Solo: Egy Star Wars-történetben is megemlített, ithori antikvitásgyűjtő), Dok Ondar, április 24-én fog megjelenni. Ethan Sacks, és Will Sliney füzeteiben a Black Spire alvilágába és feketepiacának üzleteibe nyerhetünk majd bepillantást.

Black Spire:

galaxys-edge-books-06.jpg

Kiderült, hogy Delilah S. Dawson, (a nagy sikerű Phasma-regény szerzője),  aki egyébként a napokban már meg is említette, hogy hamarosan lesz egy nagy bejelentése , valóban újabb Star Wars-könyvön, méghozzá a szeptember 3-án megjelenő, Black Spire-ön dolgozik. A regényben Leia Organa elküldi a Batuura az egyik legjobb kémét, (nagyon úgy tűnik, hogy Vi Moradit), hogy szövetségeseket toborozzon az Ellenállás számára.

A Crash of Fate:

galaxys-edge-books-02.jpg

Zoraida Cordova ifjúsági regénye augusztus 6-án fog megjelenni, és a középpontjában két ismeretlen karakter, Izzy és Jules barátsága fog állni. Izzy a családjával együtt, hatévesen elhagyja a Batuut, és egyben a legjobb barátját, majd évekkel később visszatér, hogy Jules oldalán csempészek, illetve egy mérges kalóz, (talán Hondo Ohnaka), elől meneküljön, és tisztázza régi barátjával a kapcsolatukat.

Star Wars: Myths & Fables:

galaxys-edge-books-04_1.jpg

George Mann, szintén augusztus 6-án érkező könyvében, különböző izgalmas űr-kalandokról, mesékről, és mítoszokról olvashatunk majd. A gyűjtemény két története a Batuun fog játszódni, a többi pedig valahol a galaxis határán. A könyv egyik fejezetébe, a The Knight & the Dragonba, (A lovag, és a sárkányba), már bele is olvashatunk (angolul) a starwars.com-on.

Azonban ez még nem minden, ugyanis hamarosan állítólag további hasonló történetek is be lesznek jelentve, többek között például az IDW Publishing új Galaxy's Edge gyerekképregénye.

Forrás: starwars.com

A bejegyzés trackback címe:

https://starwarsvilaga.blog.hu/api/trackback/id/tr3914600646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása