STAR WARS Világa

Battlefront II: Kellemes meglepetéssel érkezett az új frissítés

2019. április 24. - STAR WARS Világa

A DICE, a legújabb Community Transmissionjében részletesen bemutatta az április 24-én megjelent Battlefront II frissítés tartalmát.

d464hitwsaekdhy_jpg_large.jpg

Az e havi frissítés részletei (a Lucasfilm "fantasztikus" ellenőrző-rendszerének köszönhetően) szokás szerint az utolsó utáni pillanatban érkeztek meg, ám a tartalmuk szerencsére kárpótol minket érte: a Capital Supremacy megjelent a Kashyyykon, Leia új meglepetésöltözetet kapott, Maul és Yoda mostantól képesek lesznek védekezni a fénykardjaikkal, a fejlesztők pedig kijavítottak egy csomó bugot és tovább gyengítették Anakint.

Új Capital Supremacy pálya:

A Capital Supremacy ki fog bővülni a Galactic Assault Kashyyyki Kachirho Beach pályájával, amelyen a fejlesztők apró változtatásokat eszközöltek, hogy jobban illeszkedjen az új játékmód stílusához.

Új Leia öltözet:

Leia új meglepetésöltözetet fog kapni, a Princess of Alderaant. A skint nem a szokásos módon, kreditekkel, hanem egy május 4-éhez (Star Wars nap) kötődő, játékon belüli esemény teljesítésével lehet majd feloldani, május 1-je és 6-a között.

d4531muwkaaab-g_jpg_large.jpg

Darth Maul és Yoda újradolgozott védekezése:

Darth Maul és Yoda mostantól képesek lesznek védekezni a fénykardjaikkal. Yoda, a felé tartó lézersugarakat továbbra is az Erő segítségével fogja elnyelni, ám most már a fénykardcsapásokat is kivédheti majd, a saját fegyverével. Darth Maul a fénykarját fogja használni mindkét típusú támadás ellen.

Forrás: EA

A bejegyzés trackback címe:

https://starwarsvilaga.blog.hu/api/trackback/id/tr3814784242

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása