STAR WARS Világa

Ellenállás második évad – előzeteselemzés

2019. augusztus 17. - STAR WARS Világa

Nemrég megjelent az Ellenállás sorozat második, és egyben lezáró évadának előzetese, amelynek meglepően sok izgalmas érdekesség bújt meg a hátterében, szóval lássuk is ezeket!

A fenti videón az előzetest már feliratosan is megtekinthetitek.

star_wars_resistance_season_2_trailer_official_0-12_screenshot.png

Az első képkockákon láthatjuk ahogy a Colossus kilép a hiperűrből, de a hiányos kalkulációk okán nem a Takodana, hanem egy ismeretlen bolygó fölött.

star_wars_resistance_season_2_trailer_official_0-20_screenshot.png

Kiderül, hogy az állomás elég rossz állapotban van, ráadásul a lakók fogytán vannak az élelemnek, a víznek és az üzemanyagnak is (amit valószínűleg a fenti vörösre színeződött koaxium is alátámaszt). Ők és a kalózok az akaratukon kívül csöppentek bele a háborúba, és kellett elhagyják a Castilont, aminek következtében eleinte láthatóan nagy is lesz a széthúzás a Colossuson.

star_wars_resistance_season_2_trailer_official_0-31_screenshot.png

star_wars_resistance_season_2_trailer_official_0-32_screenshot.png

star_wars_resistance_season_2_trailer_official_0-33_screenshot.png

Kazék új otthont akarnak keresni az állomásnak, és valószínűleg ennek következtében látogatják meg a fent látható három bolygót is, amelyek később majd még visszaköszönnek az előzetesben.

star_wars_resistance_season_2_trailer_official_0-46_screenshot.png

Láthatjuk, hogy Tamből TIE-pilóta vált, valószínűleg azért cserébe, hogy megtette, amit Tierny kért tőle, és teljes mértékben együttműködött az Első Renddel.

star_wars_resistance_season_2_trailer_official_0-56_screenshot.png

Felbukkan Pyre és Phasma is, akik továbbra is az ellenálló Colossus elpusztításán munkálkodnak.

star_wars_resistance_season_2_trailer_official_1-0_screenshot.png

A fenti képen felbukkan egy X-szárnyú, ami biztos, hogy nem valószínű, hogy a Colossusról, hanem sokkal inkább a háttérben látható Csillagromboló által szétlőtt Ellenálló hajóról szállt fel. Hogy ki ülhet benne, az rejtély, de személy szerint én a Battlefront II kampányában megismert Zayben és Shrivben reménykedem (bár jó eséllyel alaptalanul).

star_wars_resistance_season_2_trailer_official_1-3_screenshot.png

A következő képen visszatér a korábban megjelent óceánbolygó, és felbukkan egy új típusú TIE vadász is. Az Első Rend tehát megtalálja az ott tartózkodó Colossust, ami Kazék folytonos menekülésének, az otthonkeresési küldetésük melletti másik oka lehet.

star_wars_resistance_season_2_trailer_official_1-12_screenshot.png

A nyomravezető valószínűleg Tam, akit a következő képen egy kommunikátorral a kezében láthatunk, épp az után, hogy Yeager megkérdezi, vajon hogy találhatott rájuk az Első Rend.

star_wars_resistance_season_2_trailer_official_1-17_screenshot.png

Feltűnik egy új szereplő is, minden jel szerint Kaz apja, aki ezek szerint mégse halt meg a Hosnian Prime-on. A találgatásokkal ellentétben azonban úgy tűnik, hogy nem olyasvalaki, akit korábban már láttunk valahol. A férfi figyelmezteti Kazt, hogy fejvadászok szegődtek a nyomába, és gyors egymásutánban láthatunk is közülük hármat:

star_wars_resistance_season_2_trailer_official_1-22_screenshot.png

a Guavian Death Gang egyik emberét;

star_wars_resistance_season_2_trailer_official_1-21_screenshot.png

egy ismeretlen iktotchit;

star_wars_resistance_season_2_trailer_official_1-20_screenshot.png

és a legizgalmasabbat, a Crimson Corsair Sidon Ithanóját. Ithano egy korábbi történetben kifosztotta Dooku gróf egy elveszett hajóját, amelyen harci droidokat, és egy, nagyjából ötven éve hibernált állapotban alvó, Kix nevű klón katonát talált.

star_wars_resistance_season_2_trailer_official_1-21_screenshot_1.png

A harci droidok úgy tűnik, hogy fel fognak bukkanni, szóval kezdhetünk szorítani Kixért is.

star_wars_resistance_season_2_trailer_official_1-23_screenshot.png

A fenti képkockán feltehetően ismét a korábban felbukkant havas bolygót láthatjuk, egy újabb teremtménnyel, illetve egy járművel, ami úgy néz ki, mintha az előző évadban meghalt Vonreg TIE-vadászából is tartalmazna néhány elemet.

star_wars_resistance_season_2_trailer_official_1-26_screenshot.png

Feltűnik egy újabb ismeretlen bolygó, amelyen az előzetesben korábban láthattuk leszállni az Első Rend néhány csapatszállítóját.

star_wars_resistance_season_2_trailer_official_1-45_screenshot.png

Megismerkedünk egy újabb ismeretlen fajjal is.

star_wars_resistance_season_2_trailer_official_1-50_screenshot.png

Visszatér az előzetes elején látható harmadik bolygó, amelyen Kaz és a tehari gyermekek meglátogatnak egy ősi szimbólumokkal teli templomot.

star_wars_resistance_season_2_trailer_official_1-53_screenshot.png

A hely Sith eredetűnek tűnik, és a piramis alakú tárgyról kiderül, hogy egy régi kor energiaforrása volt.

star_wars_resistance_season_2_trailer_official_1-59_screenshot.png

A fenti képkockán látható robbanás továbbra is ezen a bolygón foglal helyet, szóval az eredete valószínűleg pont az előbb említett piramis alakú energiaforrás.

star_wars_resistance_season_2_trailer_official_2-4_screenshot.png

Megismerkedünk egy kaszinószerű űrállomással is, amelyet egy meglepően barátságos, korábban még nem látott hutt birtokol.

star_wars_resistance_season_2_trailer_official_2-6_screenshot.png

A Fireballt üldöző két vörös vadász ismeretlen, de jó eséllyel a Crimson Corsair, vagy a Guavian Death Gang fejvadászaihoz tartozik.

star_wars_resistance_season_2_trailer_official_2-8_screenshot.png

A fenti képkockán rohamosztagosok láthatóak, amint épp egy TIE-vadászra tüzelnek. Előfordulhat, hogy a gépben Tam ül, aki megbánja, hogy elárulta a barátait, és megpróbál megszökni a Tierny elől.

star_wars_resistance_season_2_trailer_official_2-9_screenshot.png

Ezt követően Kazt és Neekut láthatjuk, amint radartechnikusnak öltözve (ami egyébként valószínűleg egy kikacsintás a fantasztikus SNL-es "Matt, The Radar Technican" szkeccsre) beszivárognak az Első Rend sorai közé.

star_wars_resistance_season_2_trailer_official_2-12_screenshot.png

Az előzetes vége felé felbukkan egy egészen jelentős Ellenálló raj is. Ezek valószínűleg azok a szövetségesek, akikről Leia beszélt Kazéknek az első évad végén.

star_wars_resistance_season_2_trailer_official_2-13_screenshot.png

Megismerkedünk egy újabb rohamosztagossal, amely hasonlít a Birodalom Purge Trooperére.

star_wars_resistance_season_2_trailer_official_2-27_screenshot.png

Végül pedig Kylo Ren, azaz a legfőbb vezér is tiszteletét teszi, ha csak hologram formájában is.

A fenti előzetes valószínűleg csak az évad első felére vonatkozó képkockákat mutatott meg, amelynek pont a Skywalker kora megjelenése előtt lesz vége. Az évad második fele jó eséllyel szokás szerint januárban veszi majd kezdetét, feltehetően már a kilencedik epizód eseményei után, vagy legalábbis azokkal párhuzamosan.

A bejegyzés trackback címe:

https://starwarsvilaga.blog.hu/api/trackback/id/tr4115012560

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása