STAR WARS Világa

[FRISSÍTVE] Battlefront II: Ilyen lesz Dooku gróf

2019. január 22. - STAR WARS Világa

Az EA a legújabb Community Transmission-jében részletesen bemutatta a január 23-án (szerdán) érkező Darth Tyrannus-frissítés új hősét, Dooku grófot.

dxndmhpxgauw7tj_jpg_large.jpg

Az utóbbi időben igazán remekül teljesítő Battlefront II ígéretekkel zárta le 2018-at, és elmaradásokkal fogja indítani 2019-et. Február 23-án eredetileg Dooku grófnak, a Dark Ritual (Sötét rituálé) öltözetnek, és Coruscanti őrség páncélzatának kellett volna megjelennie. Néhány napja kiderült azonban, hogy a Coruscanti őrséget valamiért csak jövő hónapban, az 501-esekkel, a többi páncélzat feljavított változatával, illetve egy új funkcióval, (ami remélhetőleg a katonák megjelenésének testreszabása lesz), együtt fogjuk megkapni. Ma pedig végre megérkezett, (eléggé megkésve, mindössze egy nappal a frissítés előtt) az újdonságokat részletező Community Transmission, amelyből kiderült, hogy Dooku Dark Ritual öltözete is csak később, január 30-án fog megjelenni. Így ami a holnapi frissítésre marad, az gyakorlatilag csak Dooku karaktere, és a Geonózis pálya megjelenése a Blast, a Heroes vs. Villains, és a Custom Arcade játékmódokban. Továbbá a legújabb Community Transmission, (amelyre ez a cikk is épül), kivételesen nem tartalmazott egyetlen képet sem az újdonságokról, amelyekről ezúttal Community Update videó sem fog megjelenni az utóbbi két hiányosságért az EA csapata időhiányra hivatkozva elnézést kért, és biztosítottak róla mindenkit, hogy többet nem fordul majd elő.

A fentiek fényében akkor lássuk tehát részletesebben is, hogy mit tartalmaz majd a holnapi frissítés, (azaz, hogy milyen lesz Dooku gróf):

ob53auwyd6c21.jpg

Dooku a szokásos vörös fénykardját forgatja majd a játékban, amellyel sokkal könnyeben lesz képes a más fénykardok elleni védekezésre, mint a legtöbb hős, és a támadásai is rendkívül erősek lesznek. A dodge, azaz kitérés száma is magasabb lesz, mint a megszokott kettő, és ezek gyorsabban is fognak újratölteni, mint más karaktereknek. Azonban a különleges mozgékonyságát, és vívótehetségét kiegyensúlyozandó, kevésbé lesz hatékony a lézernyalábok visszapattintásában, vagy kivédésében. Dooku gróf 750 életponttal rendelkezik majd, és a feloldása 35,000 kreditbe fog kerülni.

Képességek:

Lightning Stun: Dooku egy gyors Erővillámmal a földre küldi az összes közeli ellenfelét, és megsebez maximum öt játékost.

Expose Weakness: Ez a képesség egyetlen kiválasztott ellenfélre lesz hatással. Az áldozat sebessége le fog lassulni, növekedett hatása lesz rá minden támadásnak, és Dooku számára ki lesz emelve egy bizonyos ideig. Ha ez idő alatt Dooku végez az ellenfelével, a képessége automatikusan újratöltődik.

Duelist: Ez a képesség egy rövid időre megnöveli Dooku támadási sebességét, és erejét. Az aktív ideje alatt Dooku az egyik kezét a háta mögött fogja tartani, ahogyan azt rengetegszer tette a közkedvelt A klónok háborúja sorozatban.

Megjelenései:

Alapvető: Dooku alapvető, barna köpenyes megjelenése.

Sötét rituálé: Dooku A klónok háborúja sorozat egyik epizódjában látott díszes, rituális öltözete, amely 40,000 kreditért, vagy 1,000 kristályért lesz feloldható, várhatóan január 30-ától.

maxresdefault_1.jpg

A fenti kettőn kívül februárban érkezik majd még egy, egyelőre nem megnevezett öltözete is. Dooku grófnak kilenc átlagos Star Cardja, hét Voice Lineja négy Victory Pose-a, négy Emoteja és három Milestoneja lesz, amelyekről a forrásokban feltüntetett linken bővebben is tájékozódhattok.

Az aktuális, komoly elmaradásaik ellenére, a Battlefront II csapata az utóbbi időben remek tartalmakat készített, és, a bejelentéseik alapján, a következő hónapokban is remekeket fognak, (februárban például érkezik majd egy új, minden eddiginél nagyszabásúbb játékmód). Maga Dooku gróf is egy izgalmas karakternek is tűnik, és, bár nem tudom, hogy mi a fene miatt késik többi januárra ígért tartalom, de egyelőre van annyi bizalmam a csapatban, hogy elhiggyem; ezek után valóban össze fogják szedni magukat, és olyan megbízhatóan ontják majd magukból az igényes tartalmakat, mint 2018 végén.

[FRISSÍTÉS]: Ben Walke, a Battefront II Community Managere a twitteren megerősítette, hogy hamarosan érkeznek majd friss képek Dookuról a Community Transmissionbe, továbbá mégis készül majd egy Community Update videó, amelynek a végén állítólag még hallunk is majd valamit egy bizonyos Kiválasztottról.

Időközben meg is jelent a beígért kép, (fentebb látható), és a Community Update videó:

Forrás: EA, Twitter

A bejegyzés trackback címe:

https://starwarsvilaga.blog.hu/api/trackback/id/tr3114582440

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása