STAR WARS Világa

Battlefront II: Részletek az új játékmód elhalasztásáról, és az emote wheelről

2019. február 12. - STAR WARS Világa

Az EA a legújabb Community Transmissionjében részletesen bemutatta a február 27-én érkező, A Kiválasztott-frissítés egyik újdonságát, az emote wheelt, és kitért az új játékmód megjelenésének elhalasztására is.

https://us.v-cdn.net/6025735/uploads/editor/rv/70345i1ngd5h.png

Némi csúszással ugyan, de ma végre megjelent az első februári Community Transmission, (amelyet hamarosan még további három fog követni), ráadásul egész megnyugtató hírekkel:

Az új játékmód:

Végre-valahára megszűnt, az egyik legjobban várt újdonság megjelenését övező hallgatás, és az EA elárulta, hogy a februárra ígért, új, nem-lineáris játékmód megjelenését el kellett halasszák márciusra, mivel a jelenlegi tempó mellett úgy tűnik, hogy a hónap végére nem készülnének el vele. Viszont, az is kiderült, hogy a halasztás következtében annyi időt nyertek, hogy a márciusi frissítésbe képesek lesznek beletenni két teljesen új reinforcementet is.

Személy szerint úgy gondolom, hogy ez mindenképp jó hír, hiszen egyrészt kiderült, hogy az új játékmód továbbra is úton van, és ráadásul mindössze egy hónappal halasztották el a megjelenését, másrészt pedig, hogy végre nem kell majd minden pályán Vuki reinforcementtel rohangálnunk, hanem lehetőségünk lesz új, remélhetőleg ARC harcos, vagy elit kommandós egységekkel csatába indulni. Ami a szeparatista oldalt illeti, annyi bizonyos, hogy az új reinforcementjei nem halál droidok lesznek, így, személy szerint én a kommandós droidok mellé tenném a voksomat.

Emote Wheel:

Az emote wheel megjelenésétől kezdve a katonáinkkal már nem csupán kettő, hanem összesen nyolc különböző emote közül választhatunk majd. Az EA arra nem tért ki, hogy a hősök esetében ez hogyan fog működni, sőt tulajdonképpen azt sem állította, hogy a hősök kapnak majd saját emote wheelt, ugyanakkor én elég valószínűnek tartom, hogy az átlagos katonákhoz hasonlóan kettő helyett mostantól ők is több, (valószínűleg négy) emote közül választhatnak majd.

Az EA még decemberben elárulta azt is, hogy az új játékmódhoz szeretne egy másodlagos emote wheelt is létrehozni, amelynek a segítségével nem csak szórakoztató de haszontalan, hanem ténylegesen hasznos információkat tartalmazó jeleket (például; "Fedezz!", vagy "támadjuk meg a B pontot!") is küldhetünk majd a társainknak. Gondolom, amennyiben a jelenlegi emote wheel beváltja majd a reményeiket, elkezdenek foglalkozni a másodlagossal is.

70345i1ngd5h.png

Összességében tehát nem kaptunk túl sok új információt A Kiválasztott-frissítésről, ugyanakkor amit elárultak, az biztatónak tűnik. Személy szerint engem nem zavar az új játékmód megjelenésének elhalasztása, amennyiben ez valóban a mód fejlesztésének sikerességét szolgálja. A legközelebbi Community Transmissionben a klónkatonák megjelenésének újradolgozásáról lesz szó, amelynek a részleteit, szokás szerint itt is megtalálhatjátok majd.

Forrás: EA

A bejegyzés trackback címe:

https://starwarsvilaga.blog.hu/api/trackback/id/tr6514622858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása