STAR WARS Világa

Battlefront II: Anakin lesz a világos oldal legerősebb hőse

2019. február 23. - STAR WARS Világa

A DICE a legújabb Community Transmission-jében részletesen bemutatta a február 27-én érkező A kiválasztott-frissítés új hősét, Anakin Skywalkert, akihez már egy kedvcsináló előzetes is érkezett.

x73ln53li0d2.jpg

A februári Battlefront II frissítés igazi csemege lesz a játékosok számára, hiszen megjelenik majd benne az új emote wheel, az újradolgozott klón páncélzatok rendszere, és persze a világos oldal eddigi legerősebb hőse, Anakin Skywalker. Mielőtt azonban részletesebben is megvizsgálnánk a karaktert, ráhangolódásképpen azt ajánlom, hogy vessetek egy pillantást, a nemrég közzétett teaser előzetesére:

Anakin Skywalker természetesen a megszokott kék fénykardját fogja forgatni, és a csapásai sokkal gyorsabbal, és erősebbek lesznek, mint bármelyik másik Jedinek a játékban. Amíg a támadása példátlanul kimagasló, addig a védelme valamivel gyengébb lesz. A fénykardcsapásokat nem tudja majd olyan effektíven hárítani, mint a többi hős, viszont a lézernyalábokkal szemben jól megállja majd a helyét. Anakinnak 850 életpontja lesz, amiből alapvetően 350-et lesz képes regenerálni, a csapásai pedig alapvetően 140 sebzést fognak okozni, és még további 40-et, ha hátulról fog támadni. A hős feloldása 35,000 kreditbe fog kerülni.

Képességei:

Passionate Strike: Anakin, egy erős csapással megtöri az ellenfelei védelmét, és magas sebzést okoz nekik. (A képességgel 180 pontnyi sebzést okoz a hősöknek, (akkor is, ha épp védekeznek), és 250 pontnyit mindenki másnak.)

Heroic Impact: Anakin ellenállóbb a támadásokkal szemben, amíg ez a képesség lenyomva tartjuk. Amikor elengedjük, az Erő segítségével ellöki magától a körülötte álló ellenfeleit. Minél több sebzést szenved el a képesség lenyomott ideje alatt, annál jobban megnő a lökésének ereje, és távolsága.  (A képességgel legalább 100, és legfeljebb 400 [a frissítés megjelenése óta kiderült, hogy ez valójában akár 1000 is lehet] pontnyi sebzést okoz a hősöknek, mindenki másnak pedig legalább 130-at, és legfeljebb 400-at [a frissítés megjelenése óta kiderült, hogy ez valójában akár 1000 is lehet]).

Pull Dominance: Anakin, az Erő segítségével a levegőbe emeli, majd maga elé rántja az előtte álló ellenfeleit, és ezzel megnyitja a védelmüket. (A képességgel 70 pontnyi sebzést okoz a hősöknek, és 100 pontnyit mindenki másnak.)

Más hősökkel ellentétben, Anakin rendelkezik egy negyedik képességgel is, amely sokkal sötétebb természetű, mint az előző három:

Retribution: Anakin hatalma folyamatosan erősödik, ha őt, vagy egy közeli szövetségesét támadás éri, mígnem szabadjára engedi az erejét, és minden körülötte álló ellenfelét fojtogatni kezdi, illetve kevesebb sebzést szenved el az átlagosnál. (A képességgel 100 pontnyi sebzést okoz a hősöknek, és 150 pontnyit mindenki másnak.)

Emote-jai:

Fun: This is where the fun begins. (Ezt a részt szoktam élvezni.)

Diplomatic: You call this a diplomatic solution? (Te ezt nevezed diplomáciai megoldásnak?)

Obi-Wan: Obi-Wan’s gonna kill me. (Obi-Wan meg fog ölni.)

Wise Jedi: A wise Jedi once said, “Nothing happens by accident.” (Egy bölcs Jedi egyszer azt mondta, "Semmi sem történik véletlenül")

Megjelenései:

Alapvető: Anakin alapvető megjelenése A Sith-ek bosszújából.

Jedi köpönyeg: Anakin jellegzetes köpenyes megjelenése A Sith-ek bosszújából.

Anakinnak kilenc, átlagos Star Cardja, négy Victory Pose-a, és öt Milestone-ja lesz, amelyekről a forrásokban feltüntetett linkre kattintva bővebben is tájékozódhattok. Anakin, a Voice Line-jai segítségével nem csak egymagában fogja felidézni a filmek ikonikus idézeteit, hanem más karakterekkel (Obi-Wannal, Grievousszel, és Dookuval) is képes lesz "párbeszédeket folytatni". Csak, hogy néhány remek Voice Line-t említsek:

Anakin egy sivatagos pályán: I don't like sand. It's coarse and rough and irritating...and it gets everywhere. (Nem szeretem a homokot. Túl durva, érdes, ingerlő... és behatol mindenhová.)

Anakin Vadernek: I will not give in to you. Ever! (Nem fogok engedni a kísértésednek. Soha!)

Anakin, és Obi-Wan: [O]: Why do I get the feeling you're going to be the death of me? [A]: Don't say that, Master. ([O]: Miért érzem úgy, hogy te fogsz a sírba vinni? [A]: Ne mond ezt Mester.)

A további (fantasztikus) Voice Line-okról a forrásokban feltüntetett linkre kattintva bővebben is tájékozódhattok.

dz9i4lix4aetv9z.jpg

Személy szerint úgy gondolom, hogy Anakin fantasztikus hős lesz. A játék Community Managerei szerint, annyira kiválóra sikerült, hogy végre egyensúlyba fogja hozni a világos oldal hőseit, a sötét oldal alapvetően erősebb hőseivel, (pont, ahogyan azt a prófécia megjósolta).

Annak ellenére, hogy az új játékmód megjelenését márciusra halasztották, úgy tűnik, hogy egy remek frissítés áll előttünk. Sőt, hogy őszinte legyek, kicsit még örülök is a dolognak, mivel így, ezek a fantasztikus februári újdonságok nem fognak eltörpülni egy, még náluk is izgalmasabb újdonság mellett. A szegényes januári frissítés után úgy tűnik, hogy a DICE végre ismét felvette azt a remek tempót, amivel 2018-at zárta, és alig várom, hogy kiderüljön, mit tartogatnak még a fejlesztői számunkra.

Forrás: EA

A bejegyzés trackback címe:

https://starwarsvilaga.blog.hu/api/trackback/id/tr2914643914

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása