STAR WARS Világa

SWCC: Megérkezett a Jedi: Fallen Order előzetese egy rakat izgalmas újdonság kíséretében

2019. április 13. - STAR WARS Világa

A Chicagói Star Wars Celebrationön nemrég megtartották a Jedi: Fallen Order panelbeszélgetését, amelyen rengeteg újdonságot tettek közzé a játékról, többek között például az első előzetesét.

star-wars-fallen-order.png

A Respawn által létrehozott Jedi: Fallen Order november 15-én fog megjelenni PC-re, Xboxra és PlayStation 4-re. A játékban nem lesz sem multiplayer mód, sem pedig mikrotranzakciók.

Mielőtt még azonban bármibe is belekezdenénk, lássuk azt az előzetest:

Amint azt láthattátok, az előzetes történetalapú volt, azaz a játékmenetről nem igazán mutatott meg semmit. Szerencsére azonban a panelbeszélgetésen  egyebek között  rengeteg mindent elárultak ez utóbbiról is, szóval lássuk végre a Fallen Orderről kiderült legfontosabb újdonságokat:

A játék főszereplője egy, a 66-os parancsot túlélő ex-padawan, a jószívű optimista Cal Kestis (Cameron Monaghan Shameless, Gotham) lesz, aki három szabály szerint fog élni: "ne tűnj ki, fogadd el a múltat és ne bízz senkiben." Cal állandó bujkálásra, és menekülésre fog kényszerülni, a Jedi-vadászatra specializálódott purge trooperek (tisztogatóosztagosok), és az inkvizítorok Második Nővére elől. A játék során Calnek folyamatosan fejlődni fognak az Erőképességei, amit a mentorának, egy szintúgy túlélő Jedi mesternek köszönhet majd.

A játék során rengeteg különböző ismert és ismeretlen bolygón fogunk megfordulni, hű társunk és egyben legjobb barátunk, a kis droid, BD-1 kíséretében. Ahogy haladunk előre a sötét tónusú, mégis emberi történetben, BD-1-t, a (bizonyos, egyelőre rejtélyes módon Calt szimbolizáló) fénykardunkat és az Erőképességeinket is folyamatosan fejlesztgethetjük majd. És igen, lesz fénykardunk és Erőképességeink is, amelyeket a játék központi elemében, a közelharcban sűrűn kamatoztathatunk majd.

56842639_2098859523543206_1284307719582384128_n.jpg

A Star Wars Celebration egy 1999-ben elindított, egy-két évente megtartott, három-, négynapos rendezvény, amelyen gyakorlatilag minden és mindenki megtalálható, aminek és akinek köze van a Star Warshoz. Idén Chicagóban kerül megrendezésre április 11., és 15. között, a paneljei pedig tele vannak a legfrissebb filmekkel, sorozatokkal és játékokkal kapcsolatos izgalmas bejelentésekkel, előzetesekkel és kedvcsináló-videókkal. Ide kattintva napokra lebontva megtalálhatjátok a legfontosabb panelbeszélgetéseket, és azt, hogy nagyjából mire is számíthatunk tőlük.

Forrás: Star Wars Celebration Chicago

A bejegyzés trackback címe:

https://starwarsvilaga.blog.hu/api/trackback/id/tr2114762748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása