STAR WARS Világa

[FRISSÍTVE] SWCC: Ezt tudtuk meg a The Mandalorian sorozatról

2019. április 14. - STAR WARS Világa

A Chicagói Star Wars Celebrationön nemrég megtartották a The Mandalorian panelbeszélgetését, amelyen elárultak néhány újdonságot a sorozatról.

mando_hero_6.jpg

A panelbeszélgetésen egy előzetest, egy werkfilmet és egy teljes jelenetet is levetítettek a sorozatról, amelyeket egyelőre sajnos csak kézikamerás minőségben lehet megtekinteni.

Az előzetes:

A werkfilm:

A jelenet:

A panelbeszélgetésen elárulták, hogy a főszereplőt, azaz Pedro Pascal mandalore-iját nagymértékben inspirálta Clint Eastwood, és, hogy a fejvadász űrhajójának neve Razorcrest lesz. Az is kiderült, hogy Gina Carano karaktere egy magányos, Kara Dunne nevű ex-lázadó shock troopert fog alakítani. Carl Weathers karaktere, Greef Marga, egy fejvadász-társaságot fog vezetni, és ő lesz az is, aki felbérli majd a mandalore-it, hogy az megszerezzen az egyik ügyfele számára egy értékes tárgyat, (vagy, ha hihetünk a pletykáknak, és itt spoiler következhet személyt).

Magához a sorozathoz még a legendákból is átemeltek egy-két elemet, a képi világának megalkotásához pedig visszanyúltak a Star Wars gyökereihez, a western és a szamuráj filmekhez. A panelbeszélgetést vezető Favreau és Filoni azt is elárulták, hogy a The Mandalorian egyaránt szól majd a "keményvonalas" rajongóknak, és az "újoncoknak" is. A sorozathoz egyébként rengeteg valódi modellt és díszletet is megépítettek, a speciális effektjeinek létrehozásához pedig a forradalmian új "cutting edge" technikát használták. Végezetül pedig kiderült, hogy a The Mandalorianben  fel fog tűnni a Birodalom "maradványa" is, amelynek a rohamosztagosait többek között az 501-es Légió (csak, hogy tiszta legyen; a valódi társaság) tagjai alakították.

A sorozatról egyébként néhány napja az is kiderült, hogy november 12-én fog megjelenni, és összesen nyolc epizódból fog állni.

A mandalore-i:

1_7.jpg

Kara Dunne:

2_7.jpg

Greef Marga:

3_4.jpg

A Razorcrest:

A Star Wars Celebration egy 1999-ben elindított, egy-két évente megtartott, három-, négynapos rendezvény, amelyen gyakorlatilag minden és mindenki megtalálható, aminek és akinek köze van a Star Warshoz. Idén Chicagóban kerül megrendezésre április 11., és 15. között, a paneljei pedig tele vannak a legfrissebb filmekkel, sorozatokkal és játékokkal kapcsolatos izgalmas bejelentésekkel, előzetesekkel és kedvcsináló-videókkal. Ide kattintva napokra lebontva megtalálhatjátok a legfontosabb panelbeszélgetéseket, és azt, hogy nagyjából mire is számíthatunk tőlük.

Forrás: Star Wars Celebration Chicago

A bejegyzés trackback címe:

https://starwarsvilaga.blog.hu/api/trackback/id/tr8014764032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása