STAR WARS Világa

Battlefront II: Ilyen lesz Obi-Wan Kenobi

2018. november 22. - STAR WARS Világa

Az EA a legújabb Community Transmission-jében részletesen bemutatta a november 28-án (szerdán) érkező Geonózis-frissítés új hősét, Obi-Wan Kenobit. A frissítés előzetese is megérkezett.

rwqeo1j4hcye.jpg

A novemberi frissítés igazi csemege lesz a Battlefront II játékosainak, ugyanis Obi-Wan most közel sem az egyetlen újdonság. Vele együtt, hosszú idő után végre egy új pálya is érkezik, a Geonózis formájában, továbbá három új jármű, és még egy teljesen új páncélzat is a klónoknak. Arról, hogy a novembert követő hónapokban mi másra lesz még érdemes várni, ide kattintva olvashattok. Azonban egyelőre fókuszáljunk a Geonózisra. Először is, ráhangolódásképpen azt ajánlom, hogy vessetek egy pillantást a frissítés előzetesére:

Obi-Wan Kenobi természetesen a megszokott kék fénykardját fogja forgatni, és a képességei segítségével gyakran használhatja majd az Erőt is. Mivel a staminája minden eddigi hősénél nagyobb lesz, sokkal tovább, és pontosabban "pattinthatja" majd vissza a lézernyalábokat az ellenfeleire, mint azt más "fénykardosoktól" megszokhattuk. Obi-Wan Kenobi feloldása 35,000 kreditbe fog kerülni.

Képességek:

All-Out Push: Obi-Wan (Luke Force Push képességéhez hasonlóan) az Erő segítségével hátralöki és megsebzi az előtte álló ellenfeleket. Érdekesség, hogy minél hosszabban tartjuk lenyomva a képességet aktiváló gombot, annál nagyobb és szélesebb lesz a képesség hatóköre.

Defensive Rush: Obi-Wan előrefut, miközben a fénykardjával kivéd minden támadást és megsebzi az útjába kerülőket.

Restrictive Mind Trick: Obi-Wan minden előtte álló ellenfelét meggátolja abban, hogy egy rövid ideig használja a képességeit. Ez alatt az idő alatt a dodge ("bukfencezés") se lesz használható.

Idézetei:

  • “Let the negotiations begin.” (Kezdődjenek hát a tárgyalások.)
  • “You want to go home and rethink your life.” (Mész, és átgondolod az életedet.)
  • “You haven’t exactly impressed me today.” (Ma nem igazán nyűgöztél le.)
  • “Oh my. And here I thought Master Yoda was sending me somewhere relaxing.” (Óh, egek. És én még azt hittem, hogy Yoda Mester egy pihentető küldetésre küldött.)
  • “I understand you've had some troubles recently.” (Úgy hallottam, mostanában akadt néhány problémád.)
  • “Hello there.” (Üdvözletem.)
  • “So uncivilized.” (Ilyen mocskot csinálni.)
  • “Why do I get the feeling you’re going to be the death of me?” (Miért érzem úgy, hogy te fogsz a sírba vinni?)
  • “When I cut you in half, I should have aimed for your neck instead.” (Amikor félbevágtalak, inkább a nyakadra kellett volna célozzak.)
  • “The strongest defence is a swift and decisive offence.” (A legjobb védelem egy gyors és határozott támadás.)
  • “Ugh — like bathing in a lake of venom-mites.” (Úh — mintha megfürödnél egy tónyi mérges-atkában.)
  • “Your perversion of the Force ends here.” (A perverz kapcsolatod az Erővel most véget ér.)
  • “I'm glad to see you're enjoying yourselves.” (Örömmel látom, hogy jól érzitek magatokat.)
  • “Let's avoid any of General Skywalker's "techniques", shall we?” (Ha lehet, akkor inkább mellőzzük Skywalker tábornok "technikáit", rendben?)
  • “Evil will always find a master, won't it?” (A gonosz mindig talál magának egy mestert, nemde?)
  • “Trandoshans. Always so touchy.” (Trandosánok. Mindig olyan érzékenyek.)
  • “I will do what needs to be done.” (Megteszem a dolgom.)
  • “There is no death, there is the Force.” (Nincs halál, csak az Erő létezik.)

Megjelenései:

Alapvető:

Obi-Wan alapvető megjelenése A Sith-ek bosszújából.

Jedi köpönyeg:

Obi-Wan jellegzetes köpenyes megjelenése, 40,000 kreditért, vagy 1,000 kristályért.

ss3kgidy2jnm.jpg

A fenti kettőn kívül decemberben érkezik majd még egy, Kenobi tábornoknak nevezett megjelenése is, ami valószínűleg A klónok háborúja sorozatban látható öltözetére fog hasonlítani. Obi-Wannak kilenc, átlagos Star Cardja, négy Victory Pose-a, négy Emote-ja és három Milestone-ja lesz, amelyekről a forrásokban feltüntetett linken bővebben is tájékozódhattok.

dsjoux2xqaevf13_jpg_large.jpgAzonban ez még nem minden, ugyanis Obi-Wanon kívül egyéb híreink is vannak. Egyrészt kiderült, hogy decemberben is érkezik majd egy kisebb frissítés Obi-Wan fent említett harmadik megjelenésével, és egy-két probléma kijavításával. Továbbá a Kenobiról szóló bejegyzésben az EA kitért az e havi új klón páncélzatokra is, amelyek a 212-es osztagéi lesznek, dsjv1h7xoaaosee_jpg_large.jpgakik A klónok háborújában Obi-Wan alatt harcoltak, és akiknek a parancsnokuk Cody, avagy CC-2224 volt. Egyébként őket az előzetesben is lehet látni, a narancssárga mintázatú páncéljukban. Ezenkívül az előzetesben még Grievous új megjelenése is felbukkant, aminek a neve Shattered (azaz Törött) lesz, és ami szintén novemberben fog megérkezni.

Kezdem úgy érezni, hogy állandóan csak ismételgetem magam, de szeretném most is kijelenteni, hogy a novemberi frissítés minden egyes eleme remeknek ígérkezik, és, hogy a Battlefront II jelenleg szerintem épp egy fantasztikus játékká növi ki magát, amely ráadásul többnyire még a játékosai igényeire is odafigyel.

Forrás: EATwitter

A bejegyzés trackback címe:

https://starwarsvilaga.blog.hu/api/trackback/id/tr514387274

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása