STAR WARS Világa

FRISSÍTVE: Battlefront II: Megérkezett a kibővített ütemterv

2018. október 02. - STAR WARS Világa

A Battlefront II roadmap-jének legújabb változata, néhány napos csúszással ugyan, de ma végre megjelent.

Október: Csatlakozik a játékhoz Grievous tábornok (alapvetően a Jedi vadász külsejében, de megvásárolható lesz egy bizonyos Harci-sebesült is). A hónap további újdonságai, hogy mostantól a Nabooi csillagvadászokkal is lehet majd repülni a Hero Starfighter módban, és a hőseinkhez új, Health Star Cardok fognak megjelenni (amelyekről bővebben ide kattintva olvashattok).

November: A Galactic Assault játékmódhoz végre csatlakozik a Geonózis bolygó, három új jármű kíséretében amelyek; a STAP, a BARC sikló, és az AT-TE lépegető (ami állítólag nem a megszokott módon, egy előre meghatározott útvonalat fog követni, hanem [majdnem biztosan], mi, a játékosok, fogjuk majd irányítani). Novemberben is érkezik egy új hős; Obi-Wan Kenobi. Az ő alapvető megjelenése a Jedi Mester lesz, a megvásárolható változata pedig a köpenyes. Ebben a hónapban Grievous is kap majd egy új, megvásárolható külsőt, (aminek egyelőre még nem tudjuk a nevét) illetve a klón katonák megjelenései között, meg fog jelenni a 212-es Támadó Zászlóalj

December: Decemberben nem érkezik majd semmilyen új frissítés. [FRISSÍTVE: Decemberben megjelenik Obi-Wan januárra ígért "Kenobi tábornok" kinézete, illetve egy-két probléma kijavítása.]

Január: Megjelenik Dooku Gróf, és, egy egyelőre ismeretlen megvásárolható kinézete, továbbá egy újabb megvásárolható külső Obi-Wanhoz; a Kenobi Tábornok. A klónok páncélzata is tovább bővül majd, a Coruscanti Őrség vörös-mintás egyenruhájával.

Február: Megjelenik Anakin Skywalker, és egy egyelőre ismeretlen megvásárolható kinézete, továbbá az 501-es Klón Légió páncélzata. Februárban végre megérkezik majd az új, nagyméretű, nem-lineáris játékmód is, amire már oly' régóta várunk.

Természetesen néhány apró részlet, időközben majd még változhat. Az ütemterv következő verziójának megjelenési dátuma egyelőre bizonytalan.

Az új frissítések remeknek ígérkeznek; kifejezetten örülök például, hogy Obi-Wannak A klónok háborújás megjelenése is elérhető lesz (én legalábbis a Kenobi Tábornok alapján erre következtetek). Ugyanakkor, ez az új ütemterv szinte semmit nem bővített az előző változaton, (ha nem vesszük figyelembe a temérdek, új hős-külsőt). Kicsit kiábrándító, hogy decemberben nem kapunk majd semmilyen frissítést, és, hogy az új játékmódra is egészen februárig kell várnunk. Összegzésként nagyjából azt tudnám mondani, amit az utóbbi hónapokban már rengeteget hangoztattam; ezek az újdonságok mind szupernek tűnnek, és csupa olyasmiből állnak, amiket mi, játékosok kértünk. Viszont az is tény, hogy mindez már a kezdetek kezdetén is a játék részét képezhette volna, és, hogy a havi újdonságokat egy kicsit arányosabban is eloszthatnák.

Forrás: EATwitter

A bejegyzés trackback címe:

https://starwarsvilaga.blog.hu/api/trackback/id/tr3114277605

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása