STAR WARS Világa

Battlefront II: Ilyenek lesznek a Geonózisi járművek

2018. november 13. - STAR WARS Világa

November végén érkezik a Battlefront II-be a Geonózis-frissítés, így a múltheti "bolygó bemutató" után, most érkezett egy adag információ az új járművekről is.

xzccs27u8j64.jpg

Kezdjük is rögtön a köztársasági AT-TEvel:

Az EA azt már a múlt héten is elárulta, hogy az AT-TE nem a megszokott módon, azaz Battle Pointokért lesz elérhető az újraéledő-képernyőről, hanem valós időben lesz ledobva a játéktérre, ahol aztán az a klón ugorhat majd bele, amelyik a leghamarabb éri el. Már azt is tudjuk, hogy a játékosok szabadon mozoghatnak majd vele arra, amerre csak akarnak, hogy jóval több mint egy lesz belőle szétszórva a csatatéren, és, hogy kulcsszerepe lesz a játék kimenetelében (erről bővebben ebben a cikkemben olvashattok).

Az AT-TE alapvető fegyvere a négy gömb-ágyúja lesz, amelyeket a többi, nagy-járműtől megszokott módon lehet majd használni. Az AT-TE egyfajta mobilis újraéledési pontként is funkcionál majd, ami még nem teljesen világos, hogy hogyan is fog működni. A Szeparatista oldalon küzdőknek érdemes lesz odafigyelniük a járművek hasi oldalára, ott ugyanis sokkal sebezhetőbbek, mint bárhol máshol. A Köztársaságiaknak ebből kifolyólag pedig érdemes lesz majd odafigyelniük minden droidra, aki közel merészkedik a lépegetőkhöz.

Az AT-TE képességei a következők:

  • Mass Driver Canon (Vezetői nehéz-löveg): Ez a képesség az AT-TE fő ágyúját fogja elsütni.
  • Tactical Support (Taktikai támogatás): Ez a képesség újra fogja tölteni az AT-TEhez közeli klónok képességeit, és le fogja tapogatni a környéket (a közeli klónok számára is érzékelhető módon) ellenséges droidok után kutatva.
  • Ion Charge (Ionágyú): Ez a képesség "ostrom-módba teszi" az AT-TEt, aminek köszönhetően az rögtön kilő egy ion-töltetet. Csak az ion-töltet tudja hatástalanítani a Szeparatisták tornyainak pajzsait, amik nélkül azok sebezhetővé válnak az átlagos katonák átlagos lézerfegyvereivel szemben is. Ennek a képességnek igen hosszú az újratöltési ideje.

A STAP és a BARC:

07ys205cif2i.jpg

n5mbxlh0m319.jpg

Ez a két jármű majdnem teljesen ugyan olyan lesz, mint a játék többi siklója; rendkívül gyors és erős, azonban nagyon sebezhető is. Szokás szerint darabonként 150 Battle Pointba fognak kerülni.

Képességek:

  • Motion Scan (Mozgásérzékelő): Ez a képesség megjelöli az összes járműhöz közeli ellenséget.
  • Heat Sink (Hűtés): Ez a képesség egy rövid időre megakadályozza, hogy a jármű elsődleges fegyvere túlhevüljön.
  • Laser Barrage (Lézer sortűz): Ez a képesség lehetővé teszi, hogy a jármű egy rövid, de erős sortüzet zúdítson az ellenségre.

A Geonózis-frissítés november 28-án fog megjelenni, de kicsivel előtte még egy előzetest is fog kapni. Jövő héten egy ugyan ilyen Community Transmission érkezik majd, Obi-Wan Kenobiról.

Forrás: EA

A bejegyzés trackback címe:

https://starwarsvilaga.blog.hu/api/trackback/id/tr2914370613

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása