STAR WARS Világa

Újabb színfalak mögötti videó-kedvcsinálók érkeztek a Solo: Egy Star Wars-történethez

2018. szeptember 15. - STAR WARS Világa

A Solo eredeti nyelven tegnap jelent meg digitális, illetve 4K változatban, és szeptember 25-én fog Blu-ray, illetve DVD-ben. A kiadásokhoz természetesen szokás szerint rengeteg bónusz videó jár, amelyekbe most ismét bepillantást nyerhetünk.

Képtalálat a következőre: „solo a star wars story behind the scenes”

A különböző kiadásokhoz érkező színfalak mögötti videók, illetve kivágott jelenetek teljes listáját ide kattintva tekinthetitek meg. Az elmúlt héten ezek közül már jó-néhányba bele is pillanthattunk, ezeket pedig ide kattintva tekinthetitek meg.

Tegnap a Disney Movies YouTube csatorna azonban nem kevesebb, mint öt, újabb színfalak mögötti videó kedvcsinálóját töltötte fel az internetre. Az izgalmas videókat az alábbiakban tekinthetitek meg:

"Bele Az Örvénybe: A Kessel Futam:" Ebben a videóban részletes betekintést nyerhetünk abba, hogy mit láttak a színészek, amikor a Sólyomban ülve forgattak (spoiler: ugyan azt, amit mi).

"Az Ezeréves Sólyom Újjáépítése:" A videó bemutatja az újfajta Sólyom létrehozásának részleteit.

"Csuvi Csapat:" Nem titok, hogy Csubakka eddigi legnagyobb szerepe a Solóban volt. Ebben a filmben többet "morgott," mint valaha, így a csapatnak kicsit ki kellett bővítenie a "szótárát."

"Kasdan és Kasdan:" Az apa-fia írópárosnak hosszú közös történelme van a Star Wars-szal. Lawrence, az idősebbik, már A Birodalom visszavág idején Lucas-szal dolgozott, és valószínűleg ő tudja a legtöbbet Han Solo karakteréről. A fia, Jon, vele szemben, talán kicsit kevésbé lát bele az apja "teljes képébe," viszont sokkal többet tud nála a Star Wars univerzumáról. Remekül kiegészítik egymást; a "letisztult," és a "kocka," ahogy a videóban is mondják.

"Droiddá Válás: L3-37:" A videóban, a rendkívül humoros Phoebe Waller-Bridge alakította L3 létrehozásáról láthatunk néhány képsort.

Forrás: Disney Movies

A bejegyzés trackback címe:

https://starwarsvilaga.blog.hu/api/trackback/id/tr8914241501

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása