STAR WARS Világa

Új kedvcsinálók érkeztek a Solo: Egy Star Wars-történet Blu-ray kiadásának extra tartalmaihoz

2018. szeptember 12. - STAR WARS Világa

Frissített cikk

A Lucasfilm szerencsére továbbra is tartja magát, a jó szokásához, és telepakolja a Blu-ray kiadásait extrákkal. Ezekből érkezett ma néhány ízelítő.

A Solo digitális, és 4K Ultra HD kiadása egyébként szeptember 14-én, a Blu-ray és a DVD pedig szeptember 25-én fog megjelenni az Államokban. Bővebb információkért ide kattintva elolvashatjátok az erről szóló cikkemet.

A Blu-ray kiadás extra tartalmainak reklámozása, a napokban (szerencsére) alaposan beindult:

A FandangoNOW Twitterén például megtalálható egy rövid ízelítő, a "Solo: A Rendező és Stáb Kerekasztalból," amelyben Alden Ehrenreich (Han Solo) árulja el, hogy mit csinált, amikor megtudta, hogy övé a szerep, és, hogy kinek nem lett volna szabad beszélnie róla:

A Disney D23 szintén a Twitteren tett közzé egy kis kedvcsinálót, az "Üdvözlet az Ybso Erődben" című, színfalak mögötti videóból:

Végül, de nem utolsó sorban; az io9 a "Bele Az Örvénybe: A Kessel Futamból" mutatott be egy rövi részletet. Az izgalmas videóból kiderül, hogy amikor a színészek fénysebességre ugrottak a Sólyommal, akkor, egy óriási képernyőnek köszönhetően, az ablakokon kitekintve ugyan azt láthatták, mint mi a moziban... és a legjobb, hogy először nem is tudtak a meglepetésről, így a rögzített reakciójuk teljesen őszinte (az io9 cikkéért és videójáért kattints ide).

A fentieken kívül, már a Blu-ray kiadás három kimaradt jelenetét, is megtekinthetjük (a Star Wars Világa YouTube csatornáján, magyar felirattal is):

Forrás: FandangoNOW, io9, Disney D23

A bejegyzés trackback címe:

https://starwarsvilaga.blog.hu/api/trackback/id/tr1114236789

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása