STAR WARS Világa

SWCC: Rengeteg újdonság derült ki a Vader Immortalról

2019. április 13. - STAR WARS Világa

A Chicagói Star Wars Celebrationön nemrég megtartották a Vader Immortal panelbeszélgetését, amelyen levetítették a háromrészes VR-történet első epizódjának előzetesét.

vaderimmortal_episode1_vader1.jpg

Mielőtt bármibe belekezdenénk, lássuk azt az előzetest:

A VR-élmény célja, hogy személyesen belekerülhessünk egy Star Wars-történetbe, és első kézből ismerhessük meg Vader egy teljesen új oldalát. Mi – a játékosok – egy csempészhajó kapitányai leszünk, akiket Vader személyesen választ majd ki maga mellé, hogy elvégezzünk egy feladatot a számára. A történetben lesz egy droid másodpilótánk is ZOE-3, aki egyszerre fog humorforrásként, és a "hangunkként" is funkcionálni, hiszen a játékban mi magunk nem leszünk képesek beszélni. Ennek ellenére az összetett történetvezetésnek köszönhetően állítólag úgy érezhetjük, majd, hogy az eseményeket mi mozdítjuk előre.

A Vader Immortal a Mustafaron, azon belül Vader kastélyában fog játszódni, amelynek rengeteget megtudhatunk majd a hátteréről és a kultúrájáról, illetve amit szabadon fel is fedezhetünk majd magunknak. A játékban Vaderen, és a másodpilótánkon kívül szerepelni fognak még mustafari őslakosok,  akikről szintén rengeteg érdekességet megtudhatunk majd  és egy nem mindennapi, birodalmi "kiborg-tiszt" is. Maga a történet szorosan össze fog kapcsolódni az ILMxLAB előző VR-élményével, a Secrets of The Empire-rel, amelyben Cassian Andor és K-2SO oldalán kellett megpróbáljunk ellopni egy értékes műtárgyat Vader kastélyából, illetve Charles Soul népszerű Darth Vader képregényének legutolsó füzeteivel is.

A Vader Immortal az Oculus Questen és az Oculus Riften fog megjelenni, amelyek teljesen kábelmentes VR-eszközök lesznek. A VR-élményben a játékosoknak "hatfokos szabadsága" lesz, ami azt jelenti, hogy akármilyen irányba mozoghatnak majd a történet helyszínein. A játék atmoszférája állítólag rendkívül nyomasztó és feszült lesz, amit leginkább a forradalmian újszerű hangkezelésének köszönhetünk majd. A Vader Immortal egy-egy epizódjának hossza, tőlünk függően, negyvenöt perc és egy óra között fog mozogni, azonban sokkal több időt is eltölthetünk majd a játékban, ugyanis lesz benne egy, a történeten kívüli "fénykard-dódzsó," ahol annyit fejlesztgethetjük majd a vívóképességünket, amennyit csak akarjuk.

starwars-vaderimmortal-droid-lightsaber-700x394.jpg

A Star Wars Celebration egy 1999-ben elindított, egy-két évente megtartott, három-, négynapos rendezvény, amelyen gyakorlatilag minden és mindenki megtalálható, aminek és akinek köze van a Star Warshoz. Idén Chicagóban kerül megrendezésre április 11., és 15. között, a paneljei pedig tele vannak a legfrissebb filmekkel, sorozatokkal és játékokkal kapcsolatos izgalmas bejelentésekkel, előzetesekkel és kedvcsináló-videókkal. Ide kattintva napokra lebontva megtalálhatjátok a legfontosabb panelbeszélgetéseket, és azt, hogy nagyjából mire is számíthatunk tőlük.

Forrás: Star Wars Celebration Chicago

A bejegyzés trackback címe:

https://starwarsvilaga.blog.hu/api/trackback/id/tr1714761772

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása