STAR WARS Világa

Fantasztikus lett a Battlefront II Geonózis-frissítése

2018. november 28. - STAR WARS Világa

A Battlefront II-be ma végre megjelent a várva várt Geonózis-frissítés az új pályával, járművekkel, és persze Obi-Wan Kenobival. Lássuk, hogy milyenek lettek ezek a gyakorlatban!

battle-of-geonosis-update-grievous_png_adapt_crop16x9_1455w.png

Ha érdekelnek a frissítés pontos részletei, akkor felkeresheted a következő cikkeimet: Geonózis, járművek, Obi-Wan Kenobi.

A Battlefront II éppen csak, hogy megérte az első életévét, de már így is nagyon hosszú utat tett meg. Tavaly novemberben igencsak problémásan indított, és, nagyjából az idei nyárra jutott el odáig, hogy véglegesen megszabadult a kezdeti negatívumoktól és elkezdett havonta, remek, A klónok háborúja témájú frissítéseket ontani magából. Ennek a frissítésözönnek pedig a 2018-as megkoronázása egyértelműen a novemberi Geonózis patch.

xzccs27u8j64_1.jpgA korábbi update-ek problémáival ellentétben az újdonságok ezúttal hibátlanul működnek: Obi-Wannak az összes képessége rendben teszi a dolgát, a STAP és a BARC minden várakozásomat felülmúlta (ráadásul úgy, hogy nem is szeretem a siklókat pontosabban eddig nem szerettem őket), az AT-ATt borzasztóan szórakoztató irányítani, a Geonózis pedig gyönyörű, hihetetlenül részletgazdag, és "élő". A pálya teljesen nyitott, és bárhová nézel, a háttérben biztos, hogy valami, vagy valaki mozogni fog.

A pálya hozza azt, amit az átlagos Galactic Assault pályák, és még sokkal többet is; az AT-ATk ugyanis remekül ki lettek találva. Olyan jól megkavarják a szokásos játékmenetet, hogy néha már olyan, mintha egy új játékmóddal játszanál. A Geonózis szakaszai és az erőviszonyok is rendkívül jól ki vannak egyenlítve; az eddigi meccseim alatt mindkét féllel nyertem és vesztettem is, ráadásul különböző szakaszokban. Az AT-ATk egész gyorsan szétlőhetőek, ha az ember tudja, hova célozzon, cserébe viszont pont elég van belőlük ahhoz, hogy, ha a klónok ügyesek, megnyerhessék velük a játékot.

gg-2_jpg_adapt_crop16x9_1455w_1.jpgMindent összevetve; gyakorlatilag egyelőre nem találtam semmi hibát a Geonózis-frissítésben. Nagyon ránk fért már egy ilyen, komolyabb update, és a Battlefront számomra szinte újjászületett tőle. A játékosközösség is remek, a játék YouTube videóinak nézettsége az egekben van, szóval igazán nem tudom már hova ragozni a dolgot: a Battlefront II jobb, mint valaha. Most pedig ideje visszamennem játszani.

Ha valakit egy kis gameplay is érdekelne, annak az alábbi videómat szeretném a figyelmébe ajánlani:

A bejegyzés trackback címe:

https://starwarsvilaga.blog.hu/api/trackback/id/tr8714400458

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása