STAR WARS Világa

Jon Favreau ismerős kellékeket mutatott meg A Mandalore-i forgatásáról

2018. október 14. - STAR WARS Világa

Jon Favreau, a jövőre érkező, A Mandalore-i sorozat készítője, szerencsére nem rest és ismét ellátott minket néhány rendkívül izgalmas képpel az Instagramon.

first-image-the-mandalorian-series.jpg

Az első kellék sokak számára egy ismerős darab lehet, hiszen pontosan ugyan úgy néz ki, mint az az eszköz, amit a kezében tartva Willrow Hood, (vagy ahogyan régen ismerték; A Jégkrémes Fickó), A Birodalom visszavágban igyekezett elmenekülni Felhővárosból. Később egyébként kiderült, hogy a "jégkrémkészítő" valójában egy számítógép memóriája, ami titkos lázadó adatokat tartalmazott.

dpzvv8lu4aeyxa8.jpg

fett-03.jpgA második kellék még az előzőnél is érdekesebb, ugyanis végre teljes valójában megmutatja, a múltheti képen látható mandalore-i hátán hordott fegyvert. Ez természetesen azonban nem minden. A puska típusa egyidős Boba Fett karakterével, ugyanis annak idején még ő hordott magánál egy hasonló darabot, amikor először mutatkozott be a rajongóknak, az 1978-as Holiday Special-ben (rajzolt formában). Nagyjából tíz éve nevet is kapott a fegyver (Amban Phase-Pulse blaster), azonban egyáltalán nem biztos, hogy az "újraindított" kánonban ezt továbbra is használni fogják. Felhívnám a figyelmet még, a jellegzetes "Star Wars-ládákra" is, amiken a puska pihen. Nagyon jó látni, hogy (a jelek szerint) ilyen alapos hozzáértéssel és ismerettel rendelkező emberek dolgoznak a sorozaton.

amban-phase-pulse-blaster.jpg

Forrás: Instagram

A bejegyzés trackback címe:

https://starwarsvilaga.blog.hu/api/trackback/id/tr7114300867

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása