STAR WARS Világa

Újabb pletykák érkeztek Jon Favreau élőszereplős Star Wars sorozatáról

2018. augusztus 09. - STAR WARS Világa

Lehet, hogy a sorozat még többe fog kerülni, mint azt gondoltuk, és talán a forgatás kezdetére is van időpontunk.

 

Kérlek kezeljétek az alábbiakat pletykaként.

Egy Hollywoodi belsős szerint a sorozat még a példátlanul magas, a The New York Times által bejelentett 100 millió dollárnál (az erről szóló cikkem itt olvasható) is többe fog kerülni. Ha a büdzsé eléri a 150 milliót, akkor a Zsivány Egyes, vagy a Solo tervezett kiadásainál fog tartani. Ez, a beharangozott 10 epizódra leosztva, epizódonkénti 10 milliót meghaladó keretet jelentene, ami valóban hihetetlen összeg, tekintetbe véve, hogy a Trónok harca egy átlagos epizódja 6 millióba kerül.

https://twitter.com/DAlter007/status/1026555933218955264

https://twitter.com/DAlter007/status/1026555933218955264

A DiscussingFilms, általuk "exkluzívként" aposztrofált információi szerint pedig, a sorozat október elsején kezd majd forogni Los Angelesben. Ha ez igaz, akkor valószínűleg láthatjuk is majd az első epizódjait, még a kilencedik rész premiere előtt, valamikor 2019 őszén, a Disney streaming szolgáltatásának indulásakor.

Amennyiben a néhány nappal ezelőtt bejelentett Mandalore-i pletykák is igazak, ez a sorozat valószínűleg sokkal, de sokkal nagyszabásúbb, vagy éppen letaglózóbb lesz, mint azt valószínűleg a legtöbben várnák.

Forrás: Daniel Alter, DiscussingFilm

A bejegyzés trackback címe:

https://starwarsvilaga.blog.hu/api/trackback/id/tr8914172261

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása