STAR WARS Világa

Lehet, hogy még két Star Wars-történet áll előttünk?

2018. május 25. - STAR WARS Világa

Obi-Wan Kenobi és Boba Fett önálló filmjeit már hosszú évek óta teljes egyetértésben várják, az egyébként akármilyen apróságon vitatkozni képes rajongók, ma pedig végre örömteli hírek érkeztek.

kep.jpg

Noha az előbbiről sokkal több pletykát és félhivatalos információt lehetett hallani az utóbbi időben, sajnos továbbra sincs megbízhatóan megerősítve az esetleges elkészítése. Azonban, miközben a Solóra és a Kenobira koncentráltunk, a híres fejvadász, Boba Fett önálló történetének lehetőségéről szinte teljesen meg is feledkeztünk, így igazán nagy meglepetésként értek minket a hírek, miszerint a karakter saját Star Wars-történetet kap.

A Variety, és az Enertainment Weekly is megerősítették, hogy a saját forrásaik információi megegyeznek a The Hollywood Reporter által elsőnek leközölt cikkével. E szerint a rendező James Mangold (a nagy sikerű Logan alkotója) lesz, ami nagyon biztató, főleg az előző két spin-off rendezése körüli bonyodalmak tekintetében. Továbbá a The Hollywood Reporter kitért arra is, hogy úgy tudják, a Kenobi film is készülőben van.

A bejegyzés trackback címe:

https://starwarsvilaga.blog.hu/api/trackback/id/tr6214002792

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása