STAR WARS Világa

Emilia Clarke véleménye a 'Solo' rendezők leváltásáról

2018. május 17. - STAR WARS Világa

Ezúttal Emilia Clarke, a hamarosan érkező 'Solo' Qi'rája fejthette ki véleményét, a film rendezőinek félúton történő leváltásáról a Variety-nek.

Az eredeti rendező páros - Phil Lord és Chris Miller - kreatív különbségek miatt hagyta el a produkciót még tavaly nyár környékén. Talán ez volt az a pont is, ahonnan menthetetlenül áradni kezdett a, "mégis ki kérte, hogy csináljanak egy 'Solo' filmet" folyam. Arról azonban kevés cikket lehetett olvasni, hogy az új rendező, Ron Howard mennyire profin áll hozzá a munkához, és, hogy mindössze néhány hónap alatt úgy gatyába rázta a szedett-vedett filmet, hogy az kifejezetten elismerésre méltó.

Szerencsére az utóbbi időben azért az ilyen témájú hírek is megszaporodtak, ezúttal például Emilia Clarke állt be a rendezőt dicsérők sorába. Az ő emlékei alapján Ron már az első nap elnyerte mindenki elismerését. A kétségbeesett "mégis mit csinálunk" helyzetből teremtett egy nyugodt, magabiztos légkört. Az egyik első dolga például az volt, hogy leült a teljes színészi gárdával, és egyesével mindenki véleményét meghallgatta. Később olyan jeleneteket is újraforgattak, amikre egy másik rendező keze alatt valószínűleg esély se lett volna. Erre azért volt szükség mert az elődei rengeteget improvizáltatták a színészeket, ami sok helyzetben teljes káoszt szült, ily módon viszont másodszorra már egy sokkal professzionálisabb, és felkészültebb módon játszhatták el a szerepüket.

A bejegyzés trackback címe:

https://starwarsvilaga.blog.hu/api/trackback/id/tr8813966908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása