STAR WARS Világa

A következő Star Wars Spin-off NEM Lando története lesz

2018. május 16. - STAR WARS Világa

A 'Solo' Cannes-i bemutatója is megesett, és az esemény hasonlóan izgalmasan telt, mint a premier.

solo-a-star-wars-story-cannes_1.jpg

A ma reggeli hírekről - miszerint a következő Star Wars Spin-off film Lando története lesz - például kiderült, hogy csak egy újságíró téves értelmezésének szüleményei. Kathleen Kennedy valóban azt mondta, hogy egy ilyen produkcióban lenne potenciál, ám egyáltalán nem erősített meg semmit.
Thandie Newtont (Valt) pedig sok érdeklődő szempárt kísérhette az este, mivel egy olyan ruhában jelent meg, amin a Star Wars ikonikus fekete karakterei - Finn, Lando, és Saw - voltak megtalálhatóak.
thandiedress-small.jpg
Azon szerencsés rajongók pedig, akik megtekinthették a filmet továbbra is egyöntetűen pozitív visszajelzésekkel bombázzák az internetet, sőt egyesek még az Indiana Jones filmekhez is hasonlítják azt. Már csak néhány nap és mi is eldönthetjük, hogy van-e alapja a híreszteléseiknek.

A bejegyzés trackback címe:

https://starwarsvilaga.blog.hu/api/trackback/id/tr9513965232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása