STAR WARS Világa

'Solo' a Battlefront II - ben

2018. május 14. - STAR WARS Világa

Május 16-án érkezik az EA Battlefront update-jének első fele (a másodikról majd csak júniusban fogunk hallani) jó néhány újdonsággal, köztük a Solo film premierjének köszönhető 'Solo' tartalmakkal.

walrus_screenshots_jabbaspalacevista_interior_r02_v02_jpg_adapt_crop16x9_1455w.jpg

A játékosoknak lehetősége lesz összecsapni egy teljesen új helyszínen, mégpedig Jabba elhagyatott, ikonikus palotájában. Azonban nem ez az egyetlen 'Solo' témájú újdonság, ugyanis Lando és Leia teljesen új 'Jabba palotája' témájú skineket kapnak.

walrus_fbcapture_leiaboushh_r02_wide_jpg_adapt_crop16x9_1455w.jpg

Egy Hero Showdown névre hallgató új játékmód is meg fog jelenni, melyet - talán nem meglepetés, hogy - a hősökkel lehet majd játszani. Azonban van itt még valami, ami talán nem olyan nagy dolog, de egy újabb piros pont az EA-nek (ami azért valljuk be elkél nekik,) a játékosaikra való odafigyelés tekintetében. Május 16-tól ugyanis játszhatóak lesznek Arcade (offline) módban az űrcsaták.

A bejegyzés trackback címe:

https://starwarsvilaga.blog.hu/api/trackback/id/tr513927868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása