STAR WARS Világa

'Solo' színészek az esti showkban

2018. május 13. - STAR WARS Világa

Az új Star Wars epizód premierjéhez közeledvén a színészek is ellátogattak Amerika legnépszerűbb televíziós műsoraiba. Az alábbiakban az ő interjúik legfontosabb mozzanatairól olvashattok egy-egy összefoglalót.

star-wars-lando-calrissian-billy-dee-williams-han-solo-harrison--1062851-1280x0.jpeg

Woody Harrelson, aki Han mentorát, Beckettet alakítja, elárulta, hogy borzasztóan oda kell figyeljen magára, mivel egy csomó titoktartási papírt aláirattak vele - pontosan azért, mert tudták, hogy néha - néha könnyen megered a nyelve.

Alden Ehrenreich, vagyis Han hasonlóan érezte magát a titkolózás tekintetében. Arról is mesélt, hogy találkozott ugyan Harrison Forddal, ám az idős színészt egyáltalán nem érdekli a Star Wars. Tanácsnak is csak azt adta neki, hogy ha megkérdezik, hogy mit tudott meg tőle a karakterről, mondja azt, hogy mindent ami fontos, de semmi pontosat nem árulhat el. Ennek ellenére Alden remekül érezte magát az eredeti Han Solóval és egy érdekes, hasznos ebédet töltöttek el együtt.

Amikor Donald Glover (Lando) megtudta, hogy Alden Ehrenreich beszélgethetett a karaktere eredeti szinészével, úgy érezte, hogy őt is megilleti egy társalgás Billy Dee Williams-szel, az eredeti trilógia Landójával. Hasznosabban azonban neki sem telt a délutánja, mint Aldennek: rengeteg kérdéssel készült, ám az idős színész csak annyit tudott mondani, hogy sétáljon be, és legyen ő Lando. Soha nem tudta pontosan a karakter háttértörténetét, és nem voltak trükkjei, vagy gyakorlatai sem; csupán megjelent és rögtön ő volt a szobában a legelbűvölőbb.

Glover azt is elmondta, hogy az első Star Wars játéka egy Lando figura volt, és amint megtudta, hogy készül egy Han Solo film, felhívta az ügynökét, és megkérte, hogy bármi áron szerezze meg neki Lando szerepét.

Phoebe Waller-Bridge (L3-37) is megkapta a saját interjúját, ám az övében már kevesebb szó esett magáról a Solóról. Érdemes lehet azért tudni, hogy a karakterének nem csak a hangját szolgáltatta, de minden jelenetnél fizikailag is jelen tudott lenni, egy zöld kezeslábasnak köszönhetően, amit aztán a megszokott módon az utómunkálatok alatt átalakítottak, hogy úgy nézzen ki, mint a droid.

A bejegyzés trackback címe:

https://starwarsvilaga.blog.hu/api/trackback/id/tr113915316

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása