STAR WARS Világa

Ilyen lesz a Solo stílusa

2018. április 29. - STAR WARS Világa

A Solo apa - fia írópárosa, Lawrence és Jonathan Kasdan arról beszélt az SFX Magazine-nek, hogy milyen lesz a film hangulata, illetve stílusa.

f918a9b802ba0bcb28d8bd809ab48f78.jpg

Az idősebbik Kasdan, aki már a Birodalom óta dolgozik Han Solo írójaként azt mondta, hogy annak idején állandóan a kiskaput kereste, hogy ebbe az Erővel és lázadással teli történetbe belecsempésszen egy kis humort. A fia úgy nyilatkozott, hogy "Semmi közünk a Star Wars spirituális oldalához. Úgy éreztük, hogy tudnánk írni egy jó kis vicces western filmet és Han tökéletes karakter volt a főszereplőnek. Ő egy megnyerő protagonista."

A páros továbbá úgy gondolta, hogy Han, a jelleméhez képest egyáltalán nem kapott megfelelő fiatalkori, első-szerelmet, egy személyt akivel menthetetlenül szerelembe eshetett. Így ez a film nagy hangsúlyt fog fektetni a románcra is, sokszor ez szolgáltatja majd a dinamika alapjait.

A Soloig már kevesebb mint egy hónapot kell csak várjunk, ám ez alatt legalább vethetünk néhány pillantást a legújabb előzetesekre:

A bejegyzés trackback címe:

https://starwarsvilaga.blog.hu/api/trackback/id/tr8413879500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása