STAR WARS Világa

Az Empire két új képe a Solóból - Dryden Vos majdnem biztosan gyűjtő

2018. április 16. - STAR WARS Világa

Az Empire magazin közzétett két, eddig nem látott képet, a hamarosan érkező Solóból. Az egyik kifejezetten elgondolkodtató.

A fenti kép nem árul el sokat, talán csupán csak a rajongók felcsigázására szolgál.

Azonban az alábbi már annál érdekesebb! Paul Bettany nagyágyú gengsztere, Dryden Vos mögött ugyanis egyértelműen ott egy Mandalori vértezet. Azokról a páncélokról egy egész cikket lehetne írni, de röviden; a Mandaloriak nagyon nagy jelentőséget tulajdonítanak nekik, így igen szokatlan, ha egy, a fajtájukon kívüli személy is birtokol egyet. Persze, még az is lehet, hogy maga Dryden Vos is egy közülük, ám sokkal valószínűbbnek tűnhet, hogy ő egyfajta kulturális műgyűjtő.

Érdemes alaposan szemügyre venni a vértezetet is. Úgy tűnik, hogy a sisakon kívül sok része elüt az általunk ismertekétől, így ez talán egy történelem előtti időkből való darab.

A műgyűjtő elméletre enged következtetni az is, hogy a korábbi előzeteseken sok érdekes ereklyét lehet felfedezni, a háttérben. Egyesek úgy gondolják, hogy még egy Sith Holocronnal is rendelkezik a gengszter (a lenti képen, a jobb oldali háromszög.) Így felvetődik a kérdés: a vonat kocsijában, amit Vos csapatának kell megszereznie, vajon egy hasonló műkincs lapul?

A bejegyzés trackback címe:

https://starwarsvilaga.blog.hu/api/trackback/id/tr2713839308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása