STAR WARS Világa

Ron Howard és a Solo már a célegyenesben vannak, hamarosan új trailer érkezhet

2018. március 31. - STAR WARS Világa

A rendező előszeretettel oszt meg képeket a forgatásról és az utómunkálatokról. Az utóbbi napok hírei alapján már a film utolsó fázisának végén járnak.

 

Ron Howard a mai napot a Skywalker Ranchon tölti, ahol a csapatával a film hanghatásainak i-betűjére teszik rá a pontot. A kép nem sokat árul el, de mégiscsak egy újabb kocka: Han egy ismeretlen járművet vezet, miközben a kamera irányába néz.

Mixing at legendary #SkywalkerRanch Exciting to see and hear #Solo really coming together We are becoming so eager to share the fun

RealRonHoward (@realronhoward) által megosztott bejegyzés,

Egy másik képen az ILM VFX-es csapatát látjuk munkálkodni, néhány TIE-vadász légi csatáján. Ha a film végső teljesítményéről meg is oszlanak a vélemények (habár mi teljes mértékben bizakodóak vagyunk) egy dolog máris biztos: a speciális effektekben soha nem fogunk csalódni.

Ha pedig alig várjátok, hogy még több képkockát lássatok, van egy jó hírünk: Ron Howard megerősítette, hogy lesz még trailer. Figyelembe véve, hogy a filmig pedig kevesebb, mint két hónap van hátra, biztosak vagyunk benne, hogy hamarosan már meg is érkezik.

A bejegyzés trackback címe:

https://starwarsvilaga.blog.hu/api/trackback/id/tr5813796850

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása