STAR WARS Világa

Újabb tartalmak váltak elérhetővé, Az utolsó Jedik Blu-ray változatával

2018. március 29. - STAR WARS Világa

Tegnap már kaptunk egy kis ízelítőt, két vicces baki-videó formájában, illetve néhány hete megjelentek a kimaradt jelenetek és néhány érdekes színfalak mögötti videó, azonban ma szakadt csak ránk igazán a tartalom.

 

Először is a STAR WARS hivatalos YouTube csatornáján megjelent két bónusz klip: az egyik Mark Hamill és Frank Oz (Yoda bábosa) szívmelengető újraegyesülése (itt), a másik pedig Andy Serkis lélegzetelállító játéka Snokeként, motion capture nélkül (itt). Ezen kívül újra megtekinthetjük a Praetorian őrökkel vívott harcot (itt), Phasma és Finn párbaját (itt), illetve Yoda és Luke beszélgetését (itt).

Megjelent továbbá egy, Az utolsó Jedik témájú flipper is, két teljesen eredeti pálya formájában. Külsőre hihetetlenül kidolgozottak és a játékmenet fizikája is egy rendes, kézzel fogható flipper érzését kelti. A dizájnerük egyébként egy magyar fiatalember, Szűcs Dávid. A vele készített interjút itt lehet elolvasni angolul. Játékok terén azonban ez még nem minden; a Minecraft szerelmeseinek nagy szerencséje van, ugyanis rengeteg új Star Wars témájú külső vált elérhetővé.

Ingyenesen letölthetővé vált továbbá négy darab rendhagyó, ám nagyon stílusos DVD borító is az új epizódhoz. Ezeket innen tudjátok letölteni.

A bejegyzés trackback címe:

https://starwarsvilaga.blog.hu/api/trackback/id/tr4013788986

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása