STAR WARS Világa

Az EA open world Star Wars játékon dolgozik

2018. március 25. - STAR WARS Világa

A napokban az EA játékgyártó cég által feladott hirdetés sok találgatásra adott okot. Ám igen valószínű, hogy a korábban leállított Visceral Games játékának alapjait dolgozzák át.

 

A hirdetésben vezető mérnököt kerestek egy új Star Wars témájú projekthez, azon belül is az online tartalmához. A Vancouveri stúdiójukban fog folyni a munka, ami alátámasztani látszik az elméletet, hogy az azonos székhelyű, korábban megvásárolt Visceral Games is érintett. A félbe szakíttatott történet alapú, lineáris kalandjátékukat így újradolgozhatnák, az EA szájíze, vagyis egy open world játék szempontjai szerint.

Egy biztos, az EA a felelős továbbra is a Star Wars játékokért és úgy néz ki új irányt vennének a témában. Valószínűleg ezért a korábbi micro transaction botrányok a Battlefront háza táján tehetők felelőssé. Mindenesetre egy open world játék a messzi - messzi galaxisban, a mai technológiai lehetőségek fényében igencsak impozáns lehetne.

A bejegyzés trackback címe:

https://starwarsvilaga.blog.hu/api/trackback/id/tr9313778538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása