STAR WARS Világa

Az Empire Awards díjátadón Rian Johnson és Ram Bergman az új trilógiáról beszéltek

2018. március 21. - STAR WARS Világa

A 2018-as Empire Awards nagy nyertese a STAR WARS: The Last Jedi volt, nem kevesebb mint öt győzelemmel. Ám sokakat inkább az foglalkoztathat, amit Rian Johnson és állandó producere, Ram Bergman mondtak.

 

A Jedi News szerint Bergman azt állította a munka már el is kezdődött: "Elkezdtük. Lassan, lassan, de elkezdtük. Remélhetőleg hamarosan elfoglaltabbakká válunk." Később a vörös szőnyegen Johnson megerősítette a kijelentést. Ugyanakkor nyomatékosította; a munkának még csak egy nagyon korai szakaszában járnak. Izgatott a trilógia miatt, de be kell vallja, hogy még azt sem találta ki, miről fog szólni.

Ez ugyan nem túl sok, ám annál inkább bizalomgerjesztőbb információ. Izgatottan várjuk, hogy mikor fog még több kiderülni.

A film egyébként a közönség szavazatai által a következő díjakat érdemelte ki: legjobb rendező, legjobb női főszereplő (Daisy Ridley,) legjobb jelmezek és dizájn, legjobb vizuális effektek és legjobb film.

A bejegyzés trackback címe:

https://starwarsvilaga.blog.hu/api/trackback/id/tr713755682

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása