STAR WARS Világa

Az idei lehet az eddigi legnagyobb Star Wars Celebration

2019. április 02. - STAR WARS Világa

Az elmúlt hónapokban folyamatosan érkeztek a bejelentések izgalmasabbnál izgalmasabb filmes, sorozatos és játékos panelekről, szóval lássuk, hogy mit tartogathatnak ezek számunkra.

swcc19-rich-image-banner-onesize_b69b7843.jpeg

Mi is az a Star Wars Celebration? Egy 1999-ben elindított, egy-két évente megtartott, három-, négynapos rendezvény, amelyen gyakorlatilag minden és mindenki megtalálható, aminek és akinek köze van a Star Warshoz. Idén Chicagóban lesz megrendezve, április 11-étől, 15-éig fog tartani, és, ahogyan azt már korábban is említettem, a paneljei tele lesznek a legfrissebb filmekkel, sorozatokkal és játékokkal kapcsolatos, izgalmas bejelentésekkel, előzetesekkel és kedvcsináló-videókkal.

Az alábbiakban napokra lebontva találjátok a legfontosabb panelbeszélgetéseket, és azt, hogy nagyjából mire is számíthatunk majd rajtuk:

Április 12, péntek:

Star Wars IX: Délelőtt 11:00-12:00 (magyar idő szerint 18:00-19:00). A panelt J.J. Abrams, és Kathleen Kennedy fogják megtartani, további vendégek és egy csomó meglepetés kíséretében. Ez utóbbiakról hivatalosan még semmit sem tudunk, de szinte teljesen biztos, hogy azt jelentik; le fogják leplezni a film címét és első előzetesét.

Vader Immortal: Délután 13:30-14:30 (magyar idő szerint 20:30-21:30). A panelt az ILMxLAB kreatív csapata fogja megtartani, akik fontos információkat fognak elárulni a VR-élmény-sorozat első epizódjáról. A panelbeszélgetés után be fognak mutatni egy exkluzív próbaváltozatot is a játékból, és remélhetőleg az is kiderül majd, hogy mikor fog megjelenni a VR-élmény első része.

Április 13, szombat:

Galaxy's Edge: Délelőtt 11:00-12:00 (magyar idő szerint 18:00-19:00). A Bringing Star Wars: Galaxy’s Edge to Life (A Star Wars: Galaxy’s Edge életre keltése) című panelt a Walt Disney Imagineering és a Lucasfilm csapatának tagjai fogják megtartani, akik azt fogják bemutatni, hogy hogyan született meg a park és, hogy hogyan élheti meg majd benne minden egyes látogató a saját Star Wars-történetét. Érdemes lesz meglepetésekre is számítanunk.

Jedi: Fallen Order: Délután 13:30-14:30 (magyar idő szerint 20:30-21:30). A panelt az EA és a Respawn csapatának tagjai fogják megtartani, akik fontos információkat fognak elárulni a játékról. A panelen végre rávethetjük majd az első pillantásainkat a Fallen Orderre (talán egy előzetes formájában), és remélhetőleg azt is meg fogjuk tudni, hogy pontosan mikor fog megjelenni a boltokban.

Április 14, vasárnap:

The Mandalorian: Délelőtt 11:00-12:00 (magyar idő szerint 18:00-19:00). A panelt Jon Favreau és Dave Filoni fogják megtartani, ám hivatalosan semmi egyebet nem tudunk róla. Remélhetőleg bemutatják majd a sorozat első előzetesét, és elárulják azt is, hogy mikor fog elindulni a Disney+-on.

A klónok háborúja: Délután 15:30-16:30 (magyar idő szerint 22:30-23:30). A panelt Dave Filoni és különleges vendégek fogják megtartani, akik bepillantást nyújtanak majd a népszerű animációs-sorozat új évadába. Remélhetőleg azt is meg fogjuk tudni, hogy mikor indul majd az évad a Disney+-on.

Április 15, hétfő:

Ellenállás: Délután 13:30-14:30 (magyar idő szerint 20:30-21:30). A panelt Justin Ridge, Athena Portillo, Brandon Auman és a sorozat szinkronszínészeinek egy része fogja megtartani, akik bemutatnak majd egy kedvcsináló videót az Ellenállás második évadához.

swcc-2019-key-art.jpg

A fentieken kívül még számtalan izgalmas panel (mint például a Lázadóké vagy a Baljós árnyaké), előadás és találkozó is meg lesz található az eseményen. Regények, képregények, színészek, jelmezek, régi játékok és gyakorlatilag tényleg majdnem minden, ami Star Wars. A magyar vonalra is érdemes lesz odafigyelni, ugyanis Simon Zoltán művészünket is beválogatták a rendezvényre (a Ziro.hu erről szóló cikkét ide kattintva olvashatjátok). És akkor azt még nem is tudjuk, hogy milyen újdonságokat fognak meglepetésszerűen bejelenteni. Új sorozatokat, könyveket, játékokat, ki tudja, talán még filmeket is? Annyi bizonyos, hogy az idei Celebrationön egyáltalán nem fogunk unatkozni.

A rendezvénnyel kapcsolatos egyik legörömtelibb hír pedig, hogy vissza fog térni rajta a The Star Wars Show LIVE!, amelynek köszönhetően az elképesztően szórakoztató, profi műsorvezetők, Andi és Anthony vezetésével mi is megtekinthetünk majd minden egyes panelbeszélgetést, interjút és érdekességet, élőben a YouTube-on.

A Chicagói Star Wars Celebration további részleteiért keressétek fel az esemény hivatalos honlapját.

Forrás: Epsiode IX, The Mandalorian, animációs sorozatok, Vader Immortal, Galaxy's Edge, Jedi: Fallen Order, The Star Wars Show LIVE!

A bejegyzés trackback címe:

https://starwarsvilaga.blog.hu/api/trackback/id/tr214734121

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása