STAR WARS Világa

Kathleen Kennedy meghosszabbította a szerződését a Lucasfilmmel

2018. szeptember 29. - STAR WARS Világa

Mióta a Disney 2012-ben megvette a Star Wars filmeket készítő Lucasfilmet, Kathleen Kennedy áll a cég élén, és ez minimum további 3 évig így is fog maradni.

Képtalálat a következőre: „kathleen kennedy”

Kathleen Kennedy igen megosztó személyisége a Star Warsnak. Ami azt illeti, a rajongók az utóbbi hónapokban már arról pletykáltak, hogy hamarosan ki fogják rúgni, vagy legalábbis a kilencedik epizód után magától le fog mondani. A The Hollywood Reporter azonban nemrég minderre rácáfolt, ugyanis kiderült; Kennedy meghosszabbította a szerződését a Lucasfilmmel.

A kilencedik epizód, hivatalosan is a Skywalker saga végét fogja jelenteni, és a THR cikke szerint azt követően egészen új vizekre evezik majd a Star Wars. Filmes és (a Disney jövőre induló streaming szolgáltatásának köszönhetően még inkább) televíziós téren is friss, eddig soha nem látott történeteket és szereplőket fogunk majd megismerni. Sokan úgy gondolták, hogy ezt a fajta átmenetet már Kennedy utódja fogja lebonyolítani, azonban, ahogyan az fentebb is olvasható, mindez csak pletyka volt.

Forrás: The Hollywood Reporter

A bejegyzés trackback címe:

https://starwarsvilaga.blog.hu/api/trackback/id/tr4714271015

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása