STAR WARS Világa

Jövőre érkezik a Halhatatlan Vader: Egy Star Wars VR Sorozat

2018. szeptember 28. - STAR WARS Világa

Ma ér véget az Oculus Connect rendezvény, amelyen az ILMxLAB néhány napja bemutatta a legújabb VR projektjét; a Vader Immortalt.

vader-immortal-tallb.jpg

A sorozat három epizódból fog állni, 2019-ben veszi majd kezdetét, a frissen bemutatott Oculus Questen lesz majd elérhető, és az írója illetve producere David S. Goyer (The Dark KnightSecrets of the Empire) lesz. A története A Sithek bosszúja, és, az Egy új remény, között foglal majd helyet, továbbá azt is tudjuk róla, hogy valamilyen formában kapcsolódni fog a korábbi, Secrets of the Empire VR élményhez. Ahogyan az elődje, a Vader Immortal is a kánon részét fogja képezni, tehát az eseményei hivatalosan is megtörténtnek számítanak majd a Star Wars univerzumában. Természetesen magával Vaderrel fogunk majd benne találkozni a Mustafari kastélyában (amelyet először a Zsivány Egyesben láttunk), illetve egy fénykardot is lesz majd szerencsénk forgatni.

A játékoz/történethez (talán a legjobb szó rá, valóban az élmény) készült tesaer előzetes, magyar feliratos változatát, már itt is megtekinthetitek:

Forrás: StarWars.com

A bejegyzés trackback címe:

https://starwarsvilaga.blog.hu/api/trackback/id/tr10014269491

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása