STAR WARS Világa

Star Wars Ellenállás: az első 5 epizód szinopszisa

2018. szeptember 25. - STAR WARS Világa

A Star Wars Ellenállás október 7-én indul majd útjára, az Államokban, a Disney Channelen, ami most megosztotta az első öt epizód rövid leírását.

The Recruit 1 & 2 (Az Újonc 1 & 2): Kazuda Xionót, a fiatal X-szárnyú pilótát, éppen csak besorozták az Ellenállásba, de Poe Dameron már el is elküldte egy távoli töltőállomásra, ahol titokban az Első Rend után kell kémkedjen. Miután Kaz mindenkinek arról henceg, hogy mennyire jó pilóta, arra kényszerül, hogy résztvegyen egy veszélyes, helyi versenyen.

The Triple Dark (A Triple Dark [ez valószínűleg egy név lesz, így nem biztos, hogy érdemes lefordítani, de ha mégsem, akkor nagyjából annyit tesz; tripla sötétség]): Kaz és BB-8 megtudják, hogy bármelyik pillanatban kalózok csaphatnak le a töltőállomásra, így gyorsan meg kell találják a módot, a megállításukra.

Fuel For The Fire (Üzemanyag a Tűzért): Kaz összebarátkozik egy Rucklin nevű versenyzővel, aki rábeszéli őt, hogy csenjen el egy keveset, a Yeager irodájában található, ritka és veszélyes hiperüzemanyagból.

The High Tower (A Fellegvár): Az Első Rend, rejtélyes okokból megjelenik a platformon, így Kaznak és BB-8-nek be kell lopóznia a toronyba, hogy megtudják, mire készülnek.

Az Ellenállásról többet is megtudhattok a két korábbi cikkemben, amelyekben bemutattam, a Tűzgolyó Csapatról, illetve az Ászokról szóló videókat. Talán kérkedésnek fog hangzani, de szeretném csendben megjegyezni, hogy eléggé úgy tűnik, hogy az előbbiben, annak idején sikeresen kiszúrtam a hiperüzemanyagot – és erre talán túlzottan is büszke vagyok... De hadd élvezzem ki, na!

Forrás: Disney Channel

A bejegyzés trackback címe:

https://starwarsvilaga.blog.hu/api/trackback/id/tr3614263075

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása