STAR WARS Világa

Star Wars Ellenállás: A Tűzgolyó Csapat

2018. augusztus 30. - STAR WARS Világa

Egy bemutató videó, és rengeteg egyéb újdonság (lehet, hogy Koaxium, és Kylo Ren is) érkezett az októberben induló sorozatról, az Ellenállásról.

image.png

Tegnap este egy videó keretei között Dave Filoni ("minden Star Wars animáció atyja"), a stáb, és a szinkronszínészek röviden bemutatták a Team Fireballt (Tűzgolyó csapatot), illetve a sorozat egyéb részleteit. A videó megtekinthető a Star Wars Világa YouTube csatornáján magyar felirattal:

A Star Wars hivatalos honlapjának adatbankja kibővült egy "Resistance" (Ellenállás) füllel, ahol a sorozat főbb szereplőiről olvashatunk rövid ismertetőket, továbbá az Entertainment Weekly tegnapi cikkéből is kaptunk jó-néhány új információt róluk. Az alábbi sorok ezek alapján készültek:

Kazuda "Kaz" Xiono: Kaz egy tehetséges pilóta, akit BB-8 kíséretében Poe Dameron és Leia Organa Tábornok elküld a Colossus bázisra, hogy titokban kémkedjen az egyre növekvő Első Rend után (ekkor még Az ébredő Erő eseményei előtt járunk, valószínűleg fél évvel). Kaz, Yeager szerelő csapatában kap "fedő munkát", ahol a társai elől is titkolnia kell az igazi küldetését (persze ez alól maga a főnöke, Yeager kivétel). A fiatal ellenálló elég tehetségesnek bizonyul a helyi versenyeken, és a szerelő csapatban sem utolsó, ám a kémkedéssel már meggyűlik a baja.

Jarek Yeager: Yeager valaha Lázadó pilóta volt, ám ma már csak egy csendes szerelői életre vágyik. Bölcs, tapasztalt férfi, a csapatának amolyan apa-figurája. Amikor Leia és régi barátja, Poe a segítségét kérték, nem mondott nekik nemet, ám Kaz, (a titkos kém), a csapatába való befogadásán kívül nem szeretné, hogy bármi köze is legyen a küldetéshez.

Neeku Vozo: Neeku a csapat nyitott, optimista, és állandóan-boldog tagja. Gyakran ért mindent szó szerint, illetve egy kicsit naiv is, ám jól vág az esze, és az egyik legjobb szerelő a Colossuson.

Tam Ryvora: Tam régen pilóta volt, amíg el nem vesztette a hajóját, ám továbbra sem tett le a versenyzői álmairól. Keményen dolgozik, és mindig kiáll a saját elvei mellett.

Bucket (R1-J5): Bucket egy öreg, de hasznos kis asztroszer, aki hosszú évek óta lojális társa Jarek Yeagernek. A programozása gyakran meghibásodik.

Kaz és a szerelő csapat igyekeznek extra pénzhez jutni, így részt vesznek a helyi versenyeken, mint a Tűzgolyó Csapat. A névhez az ötletet az öreg hajójuk adta, ami a javítások ellenére is gyakran kigyullad.

Az Entertainment Weeklynek hála néhány új, remek képet is kaptunk a sorozatról. Az egyiken Leia, a másikon pedig egy rejtélyes, vörös páncélzatú rohamosztagos/vadászpilóta látható. Izgalmas érdekesség még, hogy a fenti videóban egyesek kiszúrták, amint elszáguld az egyik jelenet hátterében Kylo Ren hajója, vagy legalábbis annak a modellnek egy másik darabja (ha egyáltalán létezett belőle egynél több). Egy másik jelenetben pedig nagyon úgy néz ki, mintha Neeku és Bucket épp egy Koaxium-rudat szorongatnának:

Forrás: Star Wars Resistance: Meet Team Fireball, Entertainment Weekly, StarWars.com

A bejegyzés trackback címe:

https://starwarsvilaga.blog.hu/api/trackback/id/tr5814212031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása