STAR WARS Világa

Battlefront II: kánon-hűtlen páncélok, új járművek, és őszi ütemterv

2018. augusztus 30. - STAR WARS Világa

Tegnap hivatalosan is megjelent a Battlefront II augusztus-végi "Elit Alakulat" frissítése, és vele együtt a következő pár hónap roadmap-je (ütemterve) is.

Az "Elit Alakulat" frissítés két legizgalmasabb része talán az új klónkatona páncélok (41-es Elit Alakulat, 327-es Star Alakulat), és a Nabooi Theed hangár pálya. Az utóbbi Blaston, illetve Costume Arcade-ban játszható, és igen nagy közkedveltségnek örvend. Az új páncélok külön-külön 20,000 kreditbe, vagy 500 kristályba, hármas-csomagokban pedig mindössze 40,000 kreditbe kerülnek.

327.jpgAzonban nincs mindenki elragadtatva, a 327-esektől, ugyanis a megjelenésük nem túlzottan hű a kánonbéli megfelelőjükhöz. Ez persze nem hangzik olyan óriási problémának, de a DICE annak idején határozottan kijelentette, hogy azért nincs a játékban testreszabható megjelenés, mert kánon-hűtlen lenne, ha mindenki rózsaszín Darth Vaderekkel rohangálna. Ennek fényében pedig már kicsit visszás a jelenlegi 327-es páncélzat. Ráadásul ez nem is az első eset (jumtrooper khm-khm)...

Újdonság még, hogy egy új fül segítségével a Galactic Assault meccseket kifejezetten csak klónháborús pályákon játszhatjuk (bár személyes tapasztalataim szerint ez egyáltalán nem működik, úgy tűnik le is váltották egy klónháborús Blast-fülre, ami már sokkal jobban szuperál), mostantól kreditért és kristályért is vehetünk emotokat, illetve győzelmi pózokat, az Ewok Hunt mód véglegesen belekerült a játékba, és az új meccs-végi képernyőkön részletesebben láthatjuk, hogy hogyan teljesítettünk. Továbbá az is kiderült, hogy a következő fél évben érkező, új hősök külön-külön 35,000 kreditbe fognak kerülni.

Képtalálat a következőre: „at-et”A frissítéssel párhuzamosan az EA nyilvánosságra hozta a következő három hónap ütemtervét is, amely majdnem teljes mértékben megegyezik a néhány napja kiszivárgott változattal. Az újdonság csak annyi, hogy novemberben a Geonosishoz jön még három új jármű is; a STAP, a BARC sikló, és az AT-TE. Az első kettő valószínűleg nem tartogat nagy újdonságokat, azonban az AT-TE-ről kiderült, hogy nagyobb lesz az eddigi összes járműnél, és nem előre meghatározott útvonalon fog haladni, ellentétben a hozzá hasonló AT-AT-val, és MTT-vel. Ez remélhetőleg azt jelenti, hogy személyesen irányíthatjuk majd, sőt még az is előfordulhat, hogy a játékostársainkkal összedolgozva valaki az orrban, valaki az ágyúnál kell majd életre keltsük a lépegetőt (persze ez még csak feltételezés, én személy szerint nem szeretnék túl hamar elkezdeni reménykedni).

Az ütemterv egyébként a közeljövőben még itt-ott változhat, és a szeptemberi frissítéssel egyszerre bemutatják majd a továbbhaladott változatát.

Szeptember: Megújítják a csoportos játék rendszerét, így most már végre a barátainkkal együtt is élvezhető lesz a lövöldözés. Ezen kívül újabb klón zászlóaljak páncéljai [91-es Felderítő Hadtest, és 104-es Zászlóalj (azaz a Wolfpack - Farkasfalka)] és más klón megjelenések (remélhetőleg váll-lemez, és hasonló kiegészítők) is érkeznek.

Október: Grievous Tábornok... és ennyi. Nem, most komolyan; ennyi. Tény, hogy nem túl sok, de legalább kevés (na jó, legyünk őszinték; azért volt már rosszabb hónapunk is).

November: Megjelenik Obi-Wan Kenobi, és az új, Geonosisi pálya is. Továbbá egy újabb klón páncélzat is, ezúttal a 212-es Támadó Zászlóalj képében, (a háború alatt ők voltak az Obi-Wan mellé kirendelt klónkatonák). A Geonosishoz jön még három új jármű is; a STAP, a BARC sikló, és az AT-TE.

Tél: Dooku Gróf, Anakin Skywalker, új large-scale (nagyméretű) játékmód, 501-es Légió (a háború alatt ők voltak az Anakin mellé kirendelt klónkatonák) páncélzat, Coruscanti Őrség klón-páncélzat, és még sok más.

Az új hősökhöz is érkeznek majd különböző kinézetek.

dlxccudx4aixw6e_jpg_large.jpg

Személy szerint úgy gondolom, hogy olyan izgalmas újdonságok ezek, amikre érdemes várni, ugyanakkor némelyik szinte már evidens, és a kezdetektől fogva a játék részét képezhette volna... Ennek fényében pedig elég kiábrándító, hogy az EA ilyen sokáig húzza, és ilyen "finoman csepegteti" a megjelenítésüket.

Forrás: EA august roadmap, EA elite corps update

A bejegyzés trackback címe:

https://starwarsvilaga.blog.hu/api/trackback/id/tr1314211889

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása