STAR WARS Világa

Egyelőre nem dolgoznak Obi-Wan Kenobi Star Wars-történetén

2018. augusztus 18. - STAR WARS Világa

Azt még nem tudni, mit hoz a jövő, de az elég valószínű, hogy a múltban előkészületekben volt egy Kenobi film...

Képtalálat a következőre: „kenobi tatooine”

Mielőtt a Solo: Egy Star Wars-történet "elhasalt" volna a kasszáknál, állítólag már elkezdtek dolgozni egy önálló Kenobi filmen. Nem tudni sokat a dologról, pláne nem biztosat, de most úgy tűnik, újabb részletekre derült fény:

Neil Lamont, aki már több Star Wars film gyártásvezetőjeként dolgozott, elárulta a CinemaBlendnek, hogy nemrég még egy Star Wars spin-off film előkészületein munkálkodott: "Éppen csak elkezdtünk dolgozni egy újabb spin-offon, és igen. Tulajdonképpen éppen csak betettük a lábunkat a Tatuinra ami remek lehetett volna (...). Szóval remélem, ha ez (a lehetőség) visszatér, lesz esélyünk arra, hogy folytassuk a munkát."

Nagyon valószínű, hogy, a most már hivatalosan is megerősített Tatuini helyszín, egy Obi-Wan Kenobi filmnek adott volna otthont, ami a harmadik és a negyedik epizód között játszódik. Persze arra is van némi esély, hogy a pletykált James Mangold-féle Boba Fett produkcióval hozható összefüggésbe a hír.

Nemrégiben Ewan McGregor, az előzmény-trilógiában Obi-Wan Kenobit alakító színész is nyilatkozott erről, csak ő az IGN-nek: "Nagyon szívesen megcsinálnám (a Kenobi filmet), hogyne. Csakhogy amennyire én tudom nincsenek tervek az elkészítésére."

Szóval jelenleg úgy tűnik mégiscsak visszafelé sült el a 'Solo' film, – néhány, pletykára épülő internetes cikk elolvasása utáni, – korai eltemetése...

Forrás: IGN, CinemaBlend

A bejegyzés trackback címe:

https://starwarsvilaga.blog.hu/api/trackback/id/tr1314188845

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása