STAR WARS Világa

Egy teljes évaddal tér vissza A klónok háborúja

2018. július 19. - STAR WARS Világa

A mai nap folyamán jelentették be a San Diego Comic Conon, hogy végre megkapjuk a várva-várt lezárást. #CloneWarsSaved

Képtalálat a következőre: „clone wars saved”

Még most is alig akarom elhinni de megtörtént! Megmenekült A klónok háborúja!

A show még 2008-ban indult, a, George Lucas által "kitanított" Dave Filoni gondozásában, és öt remek évaddal lopta be magát, egy teljes generáció szívébe. Azonban sajnálatos módon sose lett rendesen befejezve. Ahsoka távozása után leadtak ugyan néhány utó-epizódot, és később két teljes, félig-meganimált történetet is, de A klónok háborúja nem igazán ért véget... egészen mostanáig! A sorozat öt év várakozás után ugyanis végre megkapja a megérdemelt befejező-évadját. A, nem kevesebb mint tizenkét részből álló show, 2019 őszén fog debütálni a Disney új streaming szolgáltatásán.

Természetesen a projekt élén továbbra is Dave Filoni áll, akinek ezt az egészet köszönhetjük. A Star Wars hivatalos honlapja néhány órája készített vele egy rövid interjút, amiben elmondta, hogy mennyire hálás azért, hogy a helyére teheti a történet utolsó darabjait is. Azt is mondta, hogy úgy gondolja, nagyon fontos volt, hogy annak idején a gyerekek egyszerre nőttek fel a sorozattal, és, hogy az utóbbi években már egyre többen, és egyre hangosabban kérték, hogy "mentse meg" A klónok háborúját.

Továbbá még egy fantasztikus előzetes is érkezett, amit valószínűleg már mindenki látott, aki ezt olvassa, de azért nézzétek csak meg még egyszer (ezúttal magyar felirattal), mivel tényleg fantasztikus! Egyébként a benne látottak alapján majdnem biztosan kijelenthető, hogy a 12 epizód egy részét a "Mandalore Ostroma", illetve a "Bad batch" történetek fogják kitenni. Ezekkel hamarosan bővebben is foglalkozom majd.

Őszintén szólva Az ébredő Erő első előzetese óta nem voltam ilyen izgatott semmilyen Star Wars tartalommal kapcsolatban (na jó, talán a Zsivány Egyes kivételt képez de az végül is a Birodalmi-érának A klónok háborúja). Az, hogy végre rendes lezárást kapunk tényleg nekünk, a rajongóknak, köszönhető. Természetesen ezek után azért a Disney-re is egyel kevesebb oka lesz bárkinek is azt mondania, hogy nem törődik a fanjaival, de azért ne felejtsük el, hogy ennek igenis, mi is fontos résztvevői voltunk. A klónok háborúja megmenekült!

Forrás: Star Wars.com

A bejegyzés trackback címe:

https://starwarsvilaga.blog.hu/api/trackback/id/tr3714123987

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása