STAR WARS Világa

Egyes források szerint Lando is szerepelni fog az új Star Wars epizódban

2018. július 12. - STAR WARS Világa

A karaktert nem más, mint Billy Dee Williams alakítaná, aki először még az ötödik epizódban keltette életre a laza hamiskártyást.

billy_dee_williams_getty_h_2017.jpg

A Hollywood Reporter forrásai szerint Billy Dee Williams is csatlakozni fog az egyelőre cím nélküli trilógia-záró epizód szereplőgárdájához. Lando három eredeti filmből kettőben is főszerepben tetszelgett, így igazán esedékes lenne már az utó-trilógiában is tiszteletét tennie. Mivel Han és Luke is megkapták már a nagy lezárásukat, Leia további szerepe pedig jelenleg tisztázatlan, Carrie Fisher sajnálatos halála miatt, talán ebben a részben Lando lesz a "régiek" közül a középpontban.

A hírt az is megerősíteni látszik, hogy néhány hete kiderült, hogy a színész nem fog tudni megjelenni egy szeptemberi konvención, forgatási kötelezettségei miatt. Az IMDb egyetlen másik komolyabb filmes projekthez sem sorolta még be abban az időpontban Williamst, így a fenti források információit is figyelembe véve, elég biztosan kijelenthetjük, hogy a színész valóban az új Star Wars epizódon dolgozik.

Ugyanakkor, mint mindig, most is le kell szögeznem, hogy amíg a Disneytől, vagy a Lucasfilmtől nem kapunk hivatalos megerősítést, addig érdemes minden hasonló hírt a megfelelő mennyiségű fenntartással kezelni.

Forrás: The Hollywood Reporter, IMDb

 

A bejegyzés trackback címe:

https://starwarsvilaga.blog.hu/api/trackback/id/tr9214109027

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása