STAR WARS Világa

Megbízható forrásból: a Disney mégsem áll le a Star Wars-történetekkel

2018. június 21. - STAR WARS Világa

Örömteli hírekkel szolgálhatok azok számára, akik szomorúan olvasták az elmúlt 24 óra híreit: a Disney mégsem szakított a spin-offokkal.

tenor.png

Általában igyekszem elfogulatlan maradni, de ebben az esetben nem tudok, és azt hiszem nincs is szükség rá: fantasztikus hírek érkeztek az ABC News-tól! Ahogyan azt a cím is elárulta, a korábbi Collider által leközölt, különböző forrásokból hallott pletyka, miszerint a Disney határozatlan időre leállította a Star Wars antológiafilmek gyártását, hamisnak bizonyult.

Egy megbízható forrás a Lucasfilmtől pár órája hivatalosan is megerősítette, hogy azoknak a filmeknek a gyártása, amik kívül esnek a fő történetszálon (I - IX) egyáltalán nem lett leállítva, pláne nem a 'Solo' alacsony bevételei miatt (aminek azért is örülök borzasztóan, mert így az ezt jósló cikkem helyesnek bizonyult). A Lucasfilm azt is hivatalossá tette, hogy jelenleg több, különálló filmen is dolgozik, amiknek semmi köze a Rian Johnson féle trilógiához, vagy a Benioff-Weiss filmsorozathoz, (ami még mindig nem trillógia). A hangsúly itt a 'több'-en van, ugyanis így továbbra is helyesnek tűnik az a pletyka szintű verzió, miszerint egyszerre folynak egy Kenobi, és egy Fett film munkálatai - ugyanakkor ezzel kapcsolatban továbbra sem kaptunk semmiféle megerősítést.

Azonban a délutáni cikkemben azt is taglaltam, hogy a Disney állítólag taktikát vált, és csak veterán rendezőket fog alkalmazni, illetve, hogy ő volt az is, aki nem adott Lucasfilmnek több időt, amikor az el akarta halasztani a problémákkal küzdő, és a Bosszúállók: Végtelen háború érdekében igencsak alul-reklámozott 'Solo' premierjét. Ezekkel a pletykákkal kapcsolatban nincs hír semmilyen további fejleményekről.

Valószínűleg az egész egy félreértésen alapult (állítólag lemondtak egy Pinewoodi foglalást, amiben egy Mos Eisley-ban játszódó filmet forgattak volna), ami tovább gyűrűzött, és végül azzá a hírré vált, amit már mindannyian ismerünk - ahogyan az egy rendes pletykához illik. A Collidert ennek ellenére továbbra is megbízható forrásnak tartom, az ilyesmi néha megesik. Továbbá szeretnék elnézést kérni az általam lehozott félreinformált cikkért is - ahogy mondtam az ilyesmi néha megesik. A jó hír az, hogy még időben kiderült az igazság, aminek a tartalma ráadásul nagyon kellemes is.

Forrás: ABC News, Making Star Wars.net

A bejegyzés trackback címe:

https://starwarsvilaga.blog.hu/api/trackback/id/tr1214063739

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása