STAR WARS Világa

Zavar Enfys Nest körül

2018. április 22. - STAR WARS Világa

Talán spoileres tartalom, de valószínűbb, hogy csak félreértés:

Korábban nagy meglepetés volt, amikor kiderült, hogy a hamarosan érkező Solo gonosz, kalóz - vezére, Enfys Nest valójában egy nő. Azonban lehet, hogy végig csak egy félregépelés áldozatai voltunk.

A napokban megjelent Star Wars Insider száznyolcvanadik számában fontos részlet, a Solo: Rogues Gallery, ami ellátja az olvasókat, a hamarosan debütáló Solo karaktereiről néhány információval. A zavarodottságot az okozta, hogy Enfys Nestről a következőt lehetett olvasni:

"With his face always obscured beneath a fearsome helmet, Nest is deadly, athletic, and percussively vicious."

"A (férfi) arcát állandóan takaró álarc mögött, Nest halálos, mozgékony, és állati gonosz."

A hangsúly itt az angol his szócskán van, ami annyit tesz, hogy a férfié. A múlt hónapban megjelent Francia gyűjtői kártya ellenben azt írta, hogy a karakter egy nő. Lehet, hogy a film egy pontjáig majd azt gondoljuk, hogy ilyen a neme, aztán egy meglepetés formájában kiderül, hogy valójában olyan... Nem valószínű, sokkal inkább tűnik elgépelésnek. Mi azt mondanánk, hogy az Insider a megbízhatóbb, tehát úgy tűnik mégis férfi az illető, de remélhetőleg hamarosan hivatalos választ is kapunk a problémára. Természetesen, ha így lesz, arról rögtön beszámolunk, szóval ne menjetek messzire.

A bejegyzés trackback címe:

https://starwarsvilaga.blog.hu/api/trackback/id/tr5613855498

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása