STAR WARS Világa

A három legérdekesebb dolog, ami kiderült a Solóról, a Last Shot című könyvből

2018. április 20. - STAR WARS Világa

Csak néhány napja jelent meg a Last Shot, azaz az Utolsó Lövés, ám már most tudjuk, melyek azok a részletek, amiket valószínűleg, a hamarosan érkező Solo filmmel kapcsolatban hinthetett el.

1) A könyv egyik szakasza három évvel az Egy Új Remény eseményei előtt zajlik, tehát jó néhány évvel a hamarosan érkező film után. Ebben a részben, egy beszélgetés alatt megkérdezik Hantól, hogy még mindig szomorú-e, a lány miatt. Nos, - persze ez csak találgatás, - de esélyes, hogy itt Qi'ráról van szó, a sokak által Solo-antagonistának jósolt nőről.

2) L3-ről már tudjuk, hogy Lando női, droid megfelelője, teljesen szabad, más robotok alkatrészeiből rakta össze magát, és még sokáig folytathatnánk... Azonban most kiderült, hogy a fő célja a droidok "felszabadítása." Nem vágyik forradalomra, vagy háborúra, csupán békés, szabad életet "kíván" a társainak is - már, ha egy droid vágyhat valamire. Ez a részlet nem egészen tisztázott...

3) Nemrég kiderült, hogy az Ezeréves Sólyom valójában nem is új, csupán Lando, a stílusához hűen nagyon tisztán tartja. Erről Han véleménye az, hogy így a hajónak egyáltalán nincs semmilyen személyisége és nem is tudja, hogy ki lenne képes ilyen körülmények között élni. Továbbá úgy is utalt rá, mint egy megszállott tisztaságmániás köpenykiállítására [személy szerint úgy gondolom, ez utóbbi Lando Sólymának tökéletes és zseniális leírása.]

A bejegyzés trackback címe:

https://starwarsvilaga.blog.hu/api/trackback/id/tr5613849672

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása