STAR WARS Világa

Ütős előzetessel reklámozza a Battlefront 2, az új, ingyenes játék módot

2018. április 14. - STAR WARS Világa

Az EA hivatalos oldalán közzétette, hogy április 18-án érkezik a Night on Endor, azaz az Éjszaka az Endoron című frissítés. 

A tartalom 50 új eszköz, amikkel fejleszteni lehet a karakterek megjelenését, néhány bug és egyenlőtlenség kijavítása, illetve a mikro tranzakciók újraélesztése. Ugyanakkor nem kell megijedni, valós pénzzel csak kristályokat lehet majd vásárolni, amiket pedig a játékban csak a megjelenés javítására lehet majd elkölteni, tehát a játékmenetet ez nem fogja befolyásolni.

A legnagyobb újdonság azonban az Éjszaka az Endoron. Az új játék mód mindenki számára ingyenes elérhető lesz, aki rendelkezik a Battlefront 2-vel. Rohamosztagosok és Ewokok csapnak majd össze, visszaszámlálás kíséretében. Ha egy rohamosztagossal végeznek, az Ewokként folytatja a játékot, így tehát az apró őslakosok akkor győznek, ha a megadott idő alatt minden Birodalmi meghal. Ellenkező esetben megérkezik az erősítés és kimentik a túlélőket. További érdekesség, hogy úgy tűnik a pálya éjszakai lesz, tehát csupán fáklyák és elemlámpák segítenek majd a tájékozódásban.

A bejegyzés trackback címe:

https://starwarsvilaga.blog.hu/api/trackback/id/tr3913834718

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása